reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzień dobry tzn. nie wiem czy taki dobry,bo po wczorajszej pielgrzymce jestem cała obolała i śpiąca.Już mam dość tego białego tygodnia i komunii,a co dopiero dzieci sobie myślą.

Witam
Jesteście okropne, wystarczy nie zagladać 2 dni i lektura na godziny;-)
Mam nadzieję, że wszystko u Was ok. ja znów miałam trochę biegania po skepach, w których maja wszędzie to samo i nic ciekawego, albo za bajońskie sumy.

Widzę, że rozmowa o pierwszych dniach po porodzie. U mnie zamieszka mama, już nie może się doczekać.

witaj w klubie, ja też mam dość !!!!
To jest od początku znechęcanie dzieci do kościła ,mój już ma dość .Zaznaczył,że w niedziele nie idzie do kościoła.Ciekawa jestem jak to jest na zachodzie czy też tyle biegają.A co najlepsze to ,że pezrd każdą mszą jest jakaś litania 30 min a potem msza.I te dzieciaki klęczą nie wiedząc o co chodzi tyle czasu wwrrrrrrrrr

ja juz wyprałam chłopu koszule,nastawiłam mięsko
jeszcze troszke poogarniam,bo za chwilke do szkoły idziemy i na miasto musowo juz dzis musze wyjść

Witam Kochane :-)
Ja własnie jem śniadanie a zaraz wybieram się na pocztę wysłac zwolnienie ( bo dostałam i to bez problemu ) a później do Tesco więc zobaczę sobie te body co je tak chwaliłyście :tak:
Dobrze ,że mi Karincia przypomniałaś bo ja z wtorku mam jeszcze nie wysłane to zwolnienie ,zaraz lece na poczte.:-)

A daj z jednego bo tez bym coś słodkiego zjadła :-D
Ja też:-)

reklama
To jest od początku znechęcanie dzieci do kościła ,mój już ma dość .Zaznaczył,że w niedziele nie idzie do kościoła.Ciekawa jestem jak to jest na zachodzie czy też tyle biegają.A co najlepsze to ,że pezrd każdą mszą jest jakaś litania 30 min a potem msza.I te dzieciaki klęczą nie wiedząc o co chodzi tyle czasu wwrrrrrrrrr
no kurna u mnie to samo wczoraj stałam i kleczałam 1,5 h :szok::szok::szok:

Do góry