Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o dobrze ze piszesz, pójdę zobaczyć, mam elektroniczny ale zauwazyłam że coś z nim nie tak... a za tą cene to sie opłaca ;-)a no witam!!!
dziewczyny apropo termometra to w lidlu w poniedziałek mają być termometry dla dzieci do czoła ,bo bezdotykowego pomiaru temp,do ucha ,funkcja skanowania temp mleka i wody do kompieli, stoper
6w1 za jedyne 49,90
ja ogladałam w sklepie ten do czoła to 150 zł kosztował ,a sam do ucha 70 a więc się naprawde opłaca:-):-):-)

dlatego ja z 1 lipca musze byc gotowaa ja dzisiaj doczytałam ,ze juz jest jedno dzieciatko na lipcówkach,ktore urodziło sie w maju
ja sie zbieram na miasto do szkoły i do biblioteki,a potem musze jakis obiadek zrobić

Daria co sie dzieje???hej:-)
jestem od wczoraj jak chmura gradowo burzowa!!!!!!!!!:-) która przeszła dziś w nocy..rzucam piorunami wszędzie
ja torbe pakuje zawsze ok 34tc:-) i za nim z nią jadę jest juz dobrze zakurzona:-)

He he czasem mu się zdarza być jak trzeba....wczoraj nawet był po południu w domumalinka suuuper i bez zbędnych wydatków
a widzisz ten twój to wcale nie taki zły jak go piszesz![]()