reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
po prostu mam od kilku dni urwanie głowy! kilka spraw się zbiegło w czasie i nie wyrabiam a każdy mnie popędza.. a jeszcze dzis pogrzeb kolegi, jutro msza a tego w grafiku nie miałam, ja nie wiem jakbym funkcjonowała jakbym musiała jeszcze w biurze pracować:tak:

ale najważniejsze ze powoli przyzwyczajam się do fenoterolu i coraz mniej mnie telepie:tak:
Mam nadzieje że spokojnie sobie ze wszystkim poradzisz i już zwolnisz!Odpoczywasz coś chociaż?Dobrze sie czujesz?

reklama
szczerze powiem że nie mam kiedy w tym tygodniu odpocząć, może w niedziele:-)5 lipca odpoczne sobie od obowiązków i gotowania:-) jedziemy na wczasy ufffffff muszę jakos wytrzymac do tego czasu

ja tez juz mam dosyć, ostatni weekend przed wyjazdem mojego teraz w niedziele, bo znów mój wyjeżdża na 2 tyg to tesciowa sie zapowiedziała, już jestem wkurzona bo mi całą niedziele zepsuje...:baffled::baffled::baffled::angry::wściekła/y::wściekła/y:

Mika no to kiszka....Nie ma to jak marudna teściowa-wiem coś o tym....

A ja w niedziele to na rocznice jadę,mam nadzieje że będzie pogoda żeby ciepło było bo w tym kościele to zimnica:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry