Mika75
Fanka BB :)
u nas to taki głupi wybór bo mój ma urlop ale trzeba odświerzyc pokój, przemeblować bo potem nie bedzie kiedy... no i co wybrac???MIka tez chciałam nad morze ale wylądawaliśmy w Skorzęcinie:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas to taki głupi wybór bo mój ma urlop ale trzeba odświerzyc pokój, przemeblować bo potem nie bedzie kiedy... no i co wybrac???MIka tez chciałam nad morze ale wylądawaliśmy w Skorzęcinie:-)

To ja tak mam i zdecydowaliśmy się że najpierw pokój trzeba zrobić i wyszło że za dużo wydatków....u nas to taki głupi wybór bo mój ma urlop ale trzeba odświerzyc pokój, przemeblować bo potem nie bedzie kiedy... no i co wybrac???![]()
no i ma racje !!!dlatego my poswięcamy na drobne usterki i naprawy wieczory a w soboty coś grubszego robimy, teraz weekend czerwcowy poswięcimy na malowanie dużego pokoju, zmiany mebli i dokonczenie holu. Szkoda urlopu jak to mówi mój małżonek

a masz juz jakiś pomysł, co byś chciała namalować?nie wiem będzie musiał jak najszybciej
Jak bym tego nie zrobiła to nie wiem kiedy by się za to zabrał!!!Pewnie poczeka na wypłate i dopiero kupi farbe i całą reszte-a ja chce jeszcze koło łóżeczka na ścianie coś namalować-mam nadzieje że będę miała na to siłe!!!
Mój mówi że jak tak dalej będę myśleć to nic nie namaluje