• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja juz po sniadanku, do znudzenia chlebek z pomidorkiem:wściekła/y::-)Zdrowko spoko, tylko mnie zaparcie zlapalo, szok. Musze diete zmienic, sliwki suszone kupic:-)

zdrówka jak na razie dobre z tym ze jade jutro na pogrzeb :zawstydzona/y: i citka do mnie zebym tylko na cmentarz nie jechała bo dziecko moge tam zostawic ( w sensie że moze umrzeć) taki głupi zabobon ale sie troche wystraszyłam....mówi sie ze do kostnicy mozna ale na cmentarz nie....słyszeliscie kiedys coś takiego? ja nigdy...:no:

Cześć dziewczyny:-)
Roksana113 ja miałam pogrzeb w sylwestra, byłam w kościele i na cmentarzu...powiem szczerze ja nie wierzę w takie rzeczy. Co ma być to będzie i to czy pójdziesz na cmentarz czy nie w żaden sposób nie powinno wpłynąć na maluszka:tak:

Cześć dziewczynki ;-)

ale ja mam sny ostatnio, kosmiczne rzeczy mi się śnią i takie rzeczywiste :tak: wyczytałam że to za sprawą hormonów :tak:

Ja przed śniadaniem piję wodę z cytryną i zaparcia znikają, właśnie kończę szklaneczkę i idę coś pożreć :P

Roksana ja bym nie jechala w zabobony nie wierze, ale pogrzeb to duzy stres, sama bylam w tej sytuacji w poprzedniej ciazy i nie pojechalam. Nikt nie mial mi tego za zle:angry:

Aneczka ja widze twoje napisy sa tam gdzie zawsze:tak::-D

maggie85 a jak ta woda zimna czy goraca, bo normalnie sie zalamie jak tak dalej pojdzie, ciagle mnie gniecie a nie moge nic zrobic:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam i ja z rana,po śniadanko chlebek ze szczypiorkiem dzisiaj
co do zaparc t można naczczo wypić wodę z miodem,polecam też sok z gruszki Wiliamsa z suszonych śliwek,albo siemie lniane
ja na zaparcia piję wodę Zuber i jak na razie pomaga;-)

reklama
Piwonia tylko ja mieszkam w takiej dziurze ze zadnej z tych wod nie ma:baffled:Nawet w aptece jak pisalas:baffled::baffled::baffled:Sprobuje narazie z ta cytryna, kupie sliwki. Ciekawe czy w ciazy mozna robic lewatywe, ale nie taka zwykla tylko mam na mysli plukanie jelita, zawsze mi pomagalo, szczegolnie po porodzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry