• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
tą wodę pijesz chyba na wszystko:-);-);-)
czyli ślepa jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no można tak powiedzieć,bo mam wrzody a że leków brać nie mogę,to to było jedyne wyjście,mam też od zawsze zaparcia wiec i na to świetnie działa,na poczatku nie mogłam tego pić,bo naprawdę jest straszna w smaku,ale potem organizm sie przyzwyczaja i jest lepiej

reklama
Witam laseczki z rana:-)
Nie wyobrażacie sobie co się wczoraj stało!!!
Oczywiście nie zrobiłam nic pożytecznego przez te mdłości, tylko położyłam się pod kocykiem z książką. I czytam tam jak główny bohater przychodzi do swojej dziewczyny do lodziarni i ona mu serwuje lody. Mniam, pomyślałam, ale bym sobie lodów pojadła, najlepiej śmietankowych. Ach...ale mi się d... ruszyć nie chce. A tu wraca z pracy mój Miły i co mi kupił na mdłości??? Lody Algidy śmietankowe z bakaliami!!! :-D Normalnie szczena mi opadła! Zrobiłam wielkie oczy:szok: I pomyślałam, że on ma te same zachcianki co ja w ciąży i że to jakaś telepatia normalnie! Do dziś nie mogę wyjść z podziwu!

Hej Kochane:)
Wczoraj byłam w pracy...dlatego nie udzielałam się za bardzo....Alez zaległości mi sie narobiło. Szefowa mnie wezwała bo mieli problem z jakimś dzieckiem i jego mamą, no i ja jako psycholog miałam pomóc. Okazało się ,że problem nie był duży, a w przedszkolu wszyscy panikowali....A problem nie był psychologiczny co więcej, tylko ci wychowawacy i cała kadra rozmawiać z ludźmi nie potrafia...wrrrr..na szczęście do pracy mam na piechtę 10min:). A no i dałam kolejne L4 szefowej:). :-D

Ja właśnie konsumuje śniadanko-mniam

A co do zabobonów to nie można dać sie zwariwać. Mi na rękach( dsłownie) zmarł dziadek mojego meża. Byłam z nim zupełnie sama gdy odchdził. Nie było to miłe oczywiscie, ale wiecie co? wtedy poczułam coś niesamowitego. Ja po prostu wiedziałam,że jestem w ciązy. I choć test jeszcze tego nie wykazał, to ja wiedziałam. No i miałam racje! Potem był pogrzeb. We wszystkim uczestniczyłam. I jest wszystko ok. Więc naprawde grunt to nie panikować.

Efe to rzeczywiscie telepatia,ja to mojego sie wieczorami śmieje,bo normalnie nie jada kolacji,a teraz zachowuje sie jak baba w ciaży i ma zachcianki:-D
Ja to w ogóle nie mogę wyjść z podziwu, że się cierpliwszy jakiś zrobił. Na zakupy mnie zabiera jak chcę a normalnie wołami go się nie dało wyciągnąć.
kaskax25 mi koleżanka doradziła taki syropek "Normalec" podobno świetny na zaparcia. Kupiłam tani był - 8,40zł- ale jeszcze nie próbowałam, bo na razie daje się oszukać cappucino.

Hej Kochane:)
Wczoraj byłam w pracy...dlatego nie udzielałam się za bardzo....Alez zaległości mi sie narobiło. Szefowa mnie wezwała bo mieli problem z jakimś dzieckiem i jego mamą, no i ja jako psycholog miałam pomóc. Okazało się ,że problem nie był duży, a w przedszkolu wszyscy panikowali....A problem nie był psychologiczny co więcej, tylko ci wychowawacy i cała kadra rozmawiać z ludźmi nie potrafia...wrrrr..na szczęście do pracy mam na piechtę 10min:). A no i dałam kolejne L4 szefowej:). :-D

Ja właśnie konsumuje śniadanko-mniam

A co do zabobonów to nie można dać sie zwariwać. Mi na rękach( dsłownie) zmarł dziadek mojego meża. Byłam z nim zupełnie sama gdy odchdził. Nie było to miłe oczywiscie, ale wiecie co? wtedy poczułam coś niesamowitego. Ja po prostu wiedziałam,że jestem w ciązy. I choć test jeszcze tego nie wykazał, to ja wiedziałam. No i miałam racje! Potem był pogrzeb. We wszystkim uczestniczyłam. I jest wszystko ok. Więc naprawde grunt to nie panikować.
moja siostra miała podobnie jak umierał nam dziadek,była w ciąży
jest też tak,że mówią,że jedno pojawia sie na świecie to ktoś musi miejsce zwolnić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry