reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
2 klasa, w maju komunia... młodsza w marcu konczy 5 latek :) Kazda z ciąż była zupełnie inna, kazda z córek też zupełnie inna, jeśli chodzi o ciąże to myslałam że po pierwszej wszystko wiem i nic nie jest wstanie mnie zaskoczyć... a jednak myliłam się, obecna też jest zupełnie inna, aaa umieram z ciekawości cuż tam nosze pod serduszkiem...:-)
no ja też jestem ciekawa to nasze starsze sa w tym samym wieku,my też w maju komunia,moja młodsza we wrześniu pierwsza klasa juz;-)

reklama
Dziewczyny, wracając jeszcze do tematu naszych mężczyzn i ich zachowania podczas naszej ciązy, to gdzieś wyczytałam, że jeżeli twoj facet tyje razem z tobą, to oznacza, że będzie chłopak :tak: Nie wiem ile w tym prawdy, ale moj m tyje razem ze mna, a ja bardzo chciałabym chłopca :)

Dziewczyny, wracając jeszcze do tematu naszych mężczyzn i ich zachowania podczas naszej ciązy, to gdzieś wyczytałam, że jeżeli twoj facet tyje razem z tobą, to oznacza, że będzie chłopak :tak: Nie wiem ile w tym prawdy, ale moj m tyje razem ze mna, a ja bardzo chciałabym chłopca :)
u mnie podobnie wiec może wreszcie sie sprawdzi:-)

Marcia i chłopaka ci życzymy:-) Ja niestety nie znam się na zabobonach. Bratowa mojego M. jet za to w nich specjalistką. Na wszystko ma jakiś tekst, który zwala z nóg. Moim zdaniem powinna to spisać. Ja w zabobony nie wierzę, choć pod drabiną nie przejdę (względy bezpieczeństwa). Ale ona paranoicznie bała się "zauroczenia dziecka" przez jakąś osobę i mała musiała mieć zawsze coś z czerwonym na sobie:confused:

Mój tez sie śmieje że najwyżej bedzie miał babiniec w domku, ale w duszy wiem że liczy na chłopaka...oby sie nie przeliczył... za jakiś czas się dowiemy :tak:ale tak w sumie to dziewczynki są grzeczniejsze hiihih :)))

reklama
Mika75 ja mam taką nadzieję bo po cichutku liczę na dziewczynkę. Ale jak będzie chłopak to też nic strasznego nie będzie. Będziemy się starać o siostrzyczkę dla niego. A te starania są najprzyjemniejsze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry