reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
chyba masz racje Mika,bo jak widze po dzieciach znajomych a maja chłopcow to wiecznie na cos sie skarżą,ale na to tez nie ma regóły,niektorzy sa grzeczni nawet aż za grzeczni;-)
a w zabobony nie ma co wierzzyc ,bo by człowiek zwariował

reklama
czesc Dziewczyny!
Nic mi się dziś nie chce, pogoda nastraja mnie leniwie, za oknem mleczna mgła i z tego powodu nic mi się nie chce!

Co do picia wody, to piję ją od kilku lat codziennie rano po rannym siusiu idę i wypiłam ok 400-500ml ciepłej przegotowanej wody z cytryną i działa na mnie bardzo dobrze, zaraziłam tym nawet mojego męża i też jest zadowolony:-).

a tak gdzieś od 3 tygodni miałam 2-3razy w tygodniu masakryczne biegunki i nie miałam pojęcia od czego aż do wczoraj, okazało się że przeczyszcza mnie winogrono!!:szok: a tak je uwielbiam.

Pozdrawiam

Cześc Kochane :-)
Wyobraźcie sobie że nie powiedziałam wczoraj w pracy :wściekła/y:
Zadzwoniłam do szefa żeby do mnie przyjechał ale powiedziała że nie da rady bo ma dużo spraw do załatwienia :angry:
Jak dalej tak pójdzie to powiem mu przez telefon albo po prostu zostawię zaświadczenie i tyle :confused:

ech, gdyby to tak szło zaplanować sobie...
oj dokładnie,hihi;-)
a u mnie dla odmiany dzis piękne słonko wyszło,aż by sie chciało okna umyć,ale nie bedę ryzykować przy moich dzieciach bo mam dośc chorób poczekam aż wróca do szkoły i przedszkola;-)

_karincia_ myślałam,że masz juz to za sobą;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
efe no, nie taka specjalistka nie jestem :sorry2: A jeśli chodzi o płeć dzidzi, to co ma być to już jest....tylko, że my o tym jeszcze nie wiemy. najważniejszę, żeby zdrowe było :-)

oj dokładnie,hihi;-)
a u mnie dla odmiany dzis piękne słonko wyszło,aż by sie chciało okna umyć,ale nie bedę ryzykować przy moich dzieciach bo mam dośc chorób poczekam aż wróca do szkoły i przedszkola;-)
Piwonia to podeślij do mnie trochę słoneczka. bo mnie już depresja dopada :-(Śnieg na szczęście stopniał, ale nadal jest paskudnie.

Dziś zapobiegawczo tylko płatki z mlekiem zjadłam. Po wczorajszych jajkach :baffled: odstawiłam smażone.

reklama
Moj m chciałby syna, bo u nich w rodzinie same dziewczyny no i nikt z nawzwiskiem nie zostanie. Ja to raczej córkę, bo synka już mam. Ale jak bedzie drugi to tez sie nie pogniewam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry