reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mi też szwy zdjęła ,bo miałam jeden mocno zaciągnięty i zaczął mi ropieć.Ale z reguły te połozne fajne babki są:-)
Chogata jak ja od lutego w domu się kiszę to czemu mam rezygnować z czegoś co mi się kurde darmo należy nie?? pogadać mogę zawsze to odmiana jakaś a babka fajna nawet mój mówi ze fajna może przychodzić do małej:-D:-D:-D

reklama
Wiesz Chogata ja wolę wcześniej babę poznać, pogadać bo ja w sumie jak donoszę do końca to mój pierwszy normalny poród będzie a do tego wiesz jak baba nie odpowiada zmienić można a poza tym wiesz mój tez pogadać che i jak detektor przyniesie to sobie posłucha tętna bo jak ja do gina to on w pracy:/
Ja teraz będę miała nową położną bo sie przeprowadzilismy jekies 3 lata temu.Ale poznałysmy się w kościele ,w zasadzie koleżanka nas zapoznała,która wcześniej już rodziła i z jej usług kozystała.Wygląda jak salowa ze szpitala ,ale bardzo sympatyczna babeczka.

Chogata jak ja od lutego w domu się kiszę to czemu mam rezygnować z czegoś co mi się kurde darmo należy nie?? pogadać mogę zawsze to odmiana jakaś a babka fajna nawet mój mówi ze fajna może przychodzić do małej:-D:-D:-D
Ja tylko wyrażałam swoje zdanie .Jeśli ktoś ma taką potrzebę to czemu nie ja tylko pisałam o sobie:-)

A ja jeszcze nie wiem, jaka przyjdzie :( chyba zacznę się rozglądać i pytać :).

A tak to z mała będę jeździć do cioci Andrzeja :).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry