reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie po porodzie też położna przychodziła ze 3czy 4 razy .Jeśli się coś dzieje lub młoda mama sobie nie radzi to przychodzi częściej.A przed porodem to jak dla mnie nie ma takiej potrzeby bo i tak latam do gina teraz raz na 3-4 tyg. zależy a od czerwca co 2-3 tyg. to i po co mi ona.Przynajmniej u nas tak jest może gdzie indziej jest inna polityka uprawiana.
no mój mały to do 6 tyg życia był bezproblemowy wszystko przesypiał więc jak położna przyszła a ja po porodzie umyta, ubrana , muśnięta twarz dziecko czyste śpi to tylko 2 razy przyszła bo nie miała po co tylko do cyca pomogła i szwy zdjęła.

reklama
Dobra ide się położyć może potem zaglądne.Mam nadzieje że dziś pojade z moim na jakieś zakupy bo u nas w sklepie taka kiszka że nie mam co tam kupić do szamania.....

Ann a jak tam wyprawka?Masz już coś dla dziewczynek?
Jakies ciuszki i paczke pampkow mam...
Co mi wiecej trzeba na poczatek? A wszystko inne jestem w stanie w ciagu kilku dni kupic...
Jesli by przyszlo ze sie teraz urodza to i tak ze 2 miechy w szpitalu spedza, wolalabym zeby conajmniej do tego 30 tyg wytrzymaly bo wtedy moglyby byc w szpitalu tu na miejscu bo maja tu najlepszy sprzet dla wczesniakow urodonych po 30 tyg, a inaczej musimy do innego miasta bo tam znowu maja najlepszy sprzet dla wczesniakow przed 30 tyg.

no mój mały to do 6 tyg życia był bezproblemowy wszystko przesypiał więc jak położna przyszła a ja po porodzie umyta, ubrana , muśnięta twarz dziecko czyste śpi to tylko 2 razy przyszła bo nie miała po co tylko do cyca pomogła i szwy zdjęła.
Mi też szwy zdjęła ,bo miałam jeden mocno zaciągnięty i zaczął mi ropieć.Ale z reguły te połozne fajne babki są:-)

Wiesz Chogata ja wolę wcześniej babę poznać, pogadać bo ja w sumie jak donoszę do końca to mój pierwszy normalny poród będzie a do tego wiesz jak baba nie odpowiada zmienić można a poza tym wiesz mój tez pogadać che i jak detektor przyniesie to sobie posłucha tętna bo jak ja do gina to on w pracy:/

Jakies ciuszki i paczke pampkow mam...
Co mi wiecej trzeba na poczatek? A wszystko inne jestem w stanie w ciagu kilku dni kupic...
Jesli by przyszlo ze sie teraz urodza to i tak ze 2 miechy w szpitalu spedza, wolalabym zeby conajmniej do tego 30 tyg wytrzymaly bo wtedy moglyby byc w szpitalu tu na miejscu bo maja tu najlepszy sprzet dla wczesniakow urodonych po 30 tyg, a inaczej musimy do innego miasta bo tam znowu maja najlepszy sprzet dla wczesniakow przed 30 tyg.
To uważaj na siebie ,dbaj i chuchaj żeby dziewczyny jeszcze posiedziały w brzuszku:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry