reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja bym wlasnie chciala zeby moj posluchal serduszka:-D
a wogole chce ja spytac jak u nas w szpitalu wyglada porod rodzinny:szok:
bo jednak cztery lata minely i duzo moglo sie zmienic:sorry:

Ann mam nadzieje że Twoje maluszki jeszcze poczekają!!!Odpoczywaj dużo!!!!

Aniu no tak jak bym się upomniała ale kto tu by do mnie chciał przyjechać taki kawał!!!:dry:

majaam w przychodni przy rodzinnym pytasz która położna odpowiada za twój rejon i muszą ci jej numer dać dzwonisz i umawiasz się:) wiesz po porodzie na 100% musi przyjść moi sąsiedzi nie z polski a z kazachstanu i mimo iz sporo w polsce są to i tak ich pewnie dopiero po porodzie ścigneła położna ale zrobiła to tak powinno być.

Aneczka ma rację Ann, Ty to już bardzo uważaj na siebie i z pracą oszczędnie,blixnieta same lubią się pośpieszyć, bo ktoś je tam stale kopie.

Ann mam nadzieje że Twoje maluszki jeszcze poczekają!!!Odpoczywaj dużo!!!!

Aniu no tak jak bym się upomniała ale kto tu by do mnie chciał przyjechać taki kawał!!!:dry:
Malinka przy twojej ciąży zagrożonej ona ma za przeproszeniem zasrany obowiązek przyjechać ale o to się upomnieć trzeba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moja też do mnie musi bo ja do niej nie mogę i słowa nie może powiedzieć:tak:

Hej dziewczyny,
ja wlasnie wrocilam ze szpitala, doczytalam tylko ze juz drugie dzieciatko na lipcowkach, wiec i u nas niedlugo sie tez chyba dwa pojawia...:eek:
bo moja szyjka w ciagu ostatnich 3 tygodni skrocila sie o ponad centymetr a do tego mala na dole lezy juz glowka w dol... kolejna wizyte mam w piatek i jesli sie dalej nie skroci to za 2 tygodnie znowu usg i kontrola.
Z dziewczynami wszystko ok, rosna mozna powiedziec "ksiazkowo" mierza juz jakies 28-29cm i waza ponad 900gr. Zdjecia zeskanuje potem i wkleje w odpowiedni watek...

A poki co zostawiam kawke i ide was poczytac...

Ann a jak tam wyprawka?Masz już coś dla dziewczynek?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry