aneczka2425
Fanka BB :)
ann kochana a ty nie powinnaś już pracy odpuścić???? przecież niunie za malutkie jeszcze a z szyjka to poważna sprawa!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ann kochana a ty nie powinnaś już pracy odpuścić???? przecież niunie za malutkie jeszcze a z szyjka to poważna sprawa!!!!

Malinka przy twojej ciąży zagrożonej ona ma za przeproszeniem zasrany obowiązek przyjechać ale o to się upomnieć trzebaAnn mam nadzieje że Twoje maluszki jeszcze poczekają!!!Odpoczywaj dużo!!!!
Aniu no tak jak bym się upomniała ale kto tu by do mnie chciał przyjechać taki kawał!!!![]()

moja też do mnie musi bo ja do niej nie mogę i słowa nie może powiedzieć
Ann a jak tam wyprawka?Masz już coś dla dziewczynek?Hej dziewczyny,
ja wlasnie wrocilam ze szpitala, doczytalam tylko ze juz drugie dzieciatko na lipcowkach, wiec i u nas niedlugo sie tez chyba dwa pojawia...
bo moja szyjka w ciagu ostatnich 3 tygodni skrocila sie o ponad centymetr a do tego mala na dole lezy juz glowka w dol... kolejna wizyte mam w piatek i jesli sie dalej nie skroci to za 2 tygodnie znowu usg i kontrola.
Z dziewczynami wszystko ok, rosna mozna powiedziec "ksiazkowo" mierza juz jakies 28-29cm i waza ponad 900gr. Zdjecia zeskanuje potem i wkleje w odpowiedni watek...
A poki co zostawiam kawke i ide was poczytac...
![]()
![]()
Ann ale przy tej szyjce mocno skróconej to ty plackiem powinnaś wiesz o tym??Ja juz lezakuje w domu od 2 tygodni...