reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Motyl ja już dużo rzeczy próbowałam przedtem piłam sok z buraków z pomidorowym ale jakoś się brzuch przyzwyczaił i już nie pomaga:baffled: teraz trzeba coś innego wypróbować....

Tylko ze ja po 12 tyg. nie miałam kłopotów z kibelkiem czasami to i dwa razy dziennie bez problemu , a teraz cos mnie zatkało:crazy:.Moze ktos mi korek w d...e wsadził:-p.

Baby blues dotyka az 80% swiezo upieczonych mam!! Na pewno sie zalapie....:baffled:
Nie gadaj może nie będzie tak źle.Ja jak urodziłam synka troszkę szoku doznałam bo wydawało mi się ,że bedzie mniejszy i od razu odezwał sie do mnie i wogule jakiś szok przeżyłam ,ale od razu chciałam sie nim zajmować ,spanie mi odeszło jakieś takie dziwne podniecenie czułam (nie mylić z seksem czy coś).A przeciez byłam umeczona po 13 h porodzie już nic mnie nie bolało itd.

Cześć mamuśki!

Ja dzisiaj od 7 na nogach bo musialam auto odstawic na zmiane oleju.
Wogóle dzien mam tragiczny, straszna pogoda wiatr wieje i do tego jak wysiadalam z auta u mechanika to przytrzasnęłam sobie kciuka drzwiami, nie wiem jak to zrobilam :wściekła/y:, mineła chwila zanim do mnie dotarlo ze mam palec przytrzaśniety i otworzyłam te drzwi :no:
Boli jak cholera :-(
Jadąc autem słyszałam o tej kobiecie co zostawila swoją córeczkę :szok:

Idę zerknąć do lipcówek co tam się nawyprawiało :tak:

Już kiedyś pisałam, ja sobie odhaczam w kalendarzu kazda wizytę i to dziła na psychikę:-). Jak jeden dziń nie pojdę, to nie zwracam na to uwagi. Ale ja jadam głownie warzywa i owoce, lekkie zupy z zemniakami, miche pomidorów ze szczypiorkiem,, kalarepę, a ostatnio blisko kilo truskawek dziennie ( i chyba skończę, bo się nasyciłam).. ( na drugi dzień po glkozie byłam 4 razy)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry