Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz trzeba coś innego wypróbować....Ja zauważyłam ,że jak przez dzień wypijam przynajmniej 2 l wody + jeszcze jakies truskawki lub arbuz to kibelek murowany:-)Motyl ja już dużo rzeczy próbowałam przedtem piłam sok z buraków z pomidorowym ale jakoś się brzuch przyzwyczaił i już nie pomagateraz trzeba coś innego wypróbować....
Nie gadaj może nie będzie tak źle.Ja jak urodziłam synka troszkę szoku doznałam bo wydawało mi się ,że bedzie mniejszy i od razu odezwał sie do mnie i wogule jakiś szok przeżyłam ,ale od razu chciałam sie nim zajmować ,spanie mi odeszło jakieś takie dziwne podniecenie czułam (nie mylić z seksem czy coś).A przeciez byłam umeczona po 13 h porodzie już nic mnie nie bolało itd.Baby blues dotyka az 80% swiezo upieczonych mam!! Na pewno sie zalapie....![]()
, mineła chwila zanim do mnie dotarlo ze mam palec przytrzaśniety i otworzyłam te drzwi 

ja do gina mam dziś zobaczę jak tam mój moczyk itp a położna środowiskowa była u mnie wczoraj na chwilkę i się umówiłyśmy na jutro jak już po ginie będę ma przywieść detektor to mój sobie posłuchajutro ide do poloznej srodowiskowej na spotkanie sie umowic
i wizyta u lekarza odrazu
fajnie ze moj ma jutro wolne![]()

mi mala tak szaleje ze moge zapomniec o zatwardzeniu... odkad sie tak rozbrykala to ja mam spokojTylko ze ja po 12 tyg. nie miałam kłopotów z kibelkiem czasami to i dwa razy dziennie bez problemu , a teraz cos mnie zatkało.Moze ktos mi korek w d...e wsadził
.