Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aniu muszę, bo później mała połowy rzeczy nie ubierze
Po za tym naprawdę mam już wszystko dla niej i szkoda wyrzucać pieniędzy w błoto. Mam takie zwykłe i takie na wyjście. Będziesz mnie wspierać i nie kupie
O Boże znów porzucone dziecko - właśnie w radiu słyszę ((((((((((((((
Jak kobieta może wyrzucić noworodka ;/
Dzien Dobry Laski;-)
W nocy byla u mnie okropna burza przez ktora nie mialam internetu. Teraz nie pada i jest przyjemnie chlodno. Ja wlasnie taka pogode wykorzystam na runde po sklepach zeby wybrac i kupic lozeczko
Hej!
ja mam dzis znów dzień świrka więc nie dam rady nadrobic teraz co napisałyscie wczoraj.... Mam nadzieję, że u wszystkich wsio ok
DELI ja to w takiej sytuacji - porzucenie dziecka - to w pierwszej kolejności myślę, o szpitalu - jak mógł kobietę w takim stanie psychicznym wypisać a nie zatrzymac na obserwacji. Nie usprawiedliwiam broń Boże matki ale myślę, że jak kobieta robi cos takiego to musi być w bardzo silnym szoku po porodowym - a to jest juz od niej troche nie zalezne - bardziej obwiniam lekarzy....
Ja miałam... pierwsze trzy miesiące głównie płakałam... bardzo mi M pomógł, głównie tym, że nigdy mi nie powiedział "weź się w garśc" tylko bardzo pomagał i jakos samo przeszło i całe szczęście nie zmieniło się w depresję
witamm środowo:-)
u mnie też chłodno i pochmurno i pada, szkoda ze ten deszcz jest bo bym poszła na spacer z Maluchami.
Pozdrawiam i zyczę spokojnego dnia