reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej wszystkim:-D
Ja tez zaczynam dzien taka rozpustna kawka:tak::tak:Ale wpierw lece zawsze po drozdzowke bo sama to jakos nie smakuje.
Ann ty dziewczyno lez, lez bo jak ci sie szyjka skraca to musisz uwazac, a maluszki jeszcze malutkie:tak::tak:
Pogoda dzis dziwna troche slonka, troche chmur ale na spacery obowiazkowo trzeba isc, moze odrobine zmniejszyc ich ilosc.

reklama
kupilam wczoraj len bialy i bede sobie spodnie szyla:-D
bo u mnie drogie takie spodnie i nie takie jak bym chciala:no:
a material wyszedl mnie aledwie 33 zlote:-D

kupilam wczoraj len bialy i bede sobie spodnie szyla:-D
bo u mnie drogie takie spodnie i nie takie jak bym chciala:no:
a material wyszedl mnie aledwie 33 zlote:-D
Wogule te ciuszki ciążowe mają kosmiczne ceny.W internecie można taniej kupic i to dużo ,ale ja spodnie boję sie kupowac,bo co firma to inny rozmiar a ja troszkę niewymiarowa jestem:-)

Ja kupiłam białe spodnie i spódniczkę po 10 zł za sztukę w lumpku i tak sobie myślałam kupując, że Basia byłaby z bieli zadowolona. Spódnicy nikt nie brał, bo na metce 10, ale jest rozciągliwa i dość ciężka, że nawet z brzuszkiem wyszczupla mimo koloru.

Wogule te ciuszki ciążowe mają kosmiczne ceny.W internecie można taniej kupic i to dużo ,ale ja spodnie boję sie kupowac,bo co firma to inny rozmiar a ja troszkę niewymiarowa jestem:-)
a ja dluga to mam klopot z dlugimi spodniami... zawsze sa zakrotkie:wściekła/y:
to ja tyle przytylam:-D
a spodnie uszyc to chwila moment:-D

reklama
Ja kupiłam białe spodnie i spódniczkę po 10 zł za sztukę w lumpku i tak sobie myślałam kupując, że Basia byłaby z bieli zadowolona. Spódnicy nikt nie brał, bo na metce 10, ale jest rozciągliwa i dość ciężka, że nawet z brzuszkiem wyszczupla mimo koloru.
spodnice uszyje pozniej bo chce z banana ale musze wykroj zrobic:-D
kocham takie spodnice:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry