basia1807
mama trzech skarbów
ja mam dlugie chue nogi i osobiscie ja siebie w rurkach nie widzeSpodnie kupiłam marynarskie bardzo szerokie i włąsnie dzwony, w rurkach straszę;-)
a dzwony podkreslaja to co maja i ukrywajaprzy okazji
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam dlugie chue nogi i osobiscie ja siebie w rurkach nie widzeSpodnie kupiłam marynarskie bardzo szerokie i włąsnie dzwony, w rurkach straszę;-)
a dzwony podkreslaja to co maja i ukrywajaprzy okazji
moim zdaniem one plaszcza tylek i to rez glupio wygladaU mnie te rozszerzane dodatkowo równoważą spory biust, rurki skracają nogi.

nie wiem... musialabys isc doi lekarzaja troszkę z innej beczki:Czy w ciązy można stosowacplastry te rozgrzewające?Używała je któraś?Bo mnie od poniedziałku plecy bolą i lezenie nie pomaga ,siedzenie też nie ,próbowałam się rozruszać i też nici,może chociaz troszkę ulgi by mi te plastry przyniosły.Bo pewnie masci to już wogule nie można![]()

Ja to po ciązy to oprócz tego co w ciąży przytyję to jeszcze tak z 6-8 kg. chcę schudnąć bo się troszkę zapuściłamjestem wysoka i szczupla
biust mam sredni, i lubie dopasowane ciuchy
ale jak mi troche tluszczyku zostanie to sie nie obraze
zwlaszcza tam gdzie teraz doszlo
uda i pupa![]()