reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja troszkę z innej beczki:Czy w ciązy można stosowacplastry te rozgrzewające?Używała je któraś?Bo mnie od poniedziałku plecy bolą i lezenie nie pomaga ,siedzenie też nie ,próbowałam się rozruszać i też nici,może chociaz troszkę ulgi by mi te plastry przyniosły.Bo pewnie masci to już wogule nie można:baffled:

jestem wysoka i szczupla:-D
biust mam sredni, i lubie dopasowane ciuchy:-D
ale jak mi troche tluszczyku zostanie to sie nie obraze:-D:-D:-D
zwlaszcza tam gdzie teraz doszlo:-D
uda i pupa:-D

ja troszkę z innej beczki:Czy w ciązy można stosowacplastry te rozgrzewające?Używała je któraś?Bo mnie od poniedziałku plecy bolą i lezenie nie pomaga ,siedzenie też nie ,próbowałam się rozruszać i też nici,może chociaz troszkę ulgi by mi te plastry przyniosły.Bo pewnie masci to już wogule nie można:baffled:
nie wiem... musialabys isc doi lekarza:-D

Cześć dziewczyny!!!
Odsłaniam okno a tam laksa....srok mi naptokał:eek::baffled::crazy::-D
Widze że rozmowa o spodniach,ja też nie lubie rurek bo mam patyczki zamiast nóg i płaską pupe ciężko mi dobrać spodnie.....

reklama
jestem wysoka i szczupla:-D
biust mam sredni, i lubie dopasowane ciuchy:-D
ale jak mi troche tluszczyku zostanie to sie nie obraze:-D:-D:-D
zwlaszcza tam gdzie teraz doszlo:-D
uda i pupa:-D
Ja to po ciązy to oprócz tego co w ciąży przytyję to jeszcze tak z 6-8 kg. chcę schudnąć bo się troszkę zapuściłam:-p
Chociaż znajomi twierdzą ,że lepiej mi z paroma dodatkowymi kilogramami bo ja z natury twarz mam pociągłą ,a jak mam troszkę więcej kg to przynajmniej jak smierć nie wyglądam.A mój M to chyba jakbym ze 100 kg ważyła toby mi nic nie powiedział ,byłe żebym z 50 kg nie ważyła bo chudzilców nielubi

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry