majaam
majaam
Jak ktoś ma do tego zdolności i chęća ja dluga to mam klopot z dlugimi spodniami... zawsze sa zakrotkie
to ja tyle przytylam
a spodnie uszyc to chwila moment![]()
i maszynę;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak ktoś ma do tego zdolności i chęća ja dluga to mam klopot z dlugimi spodniami... zawsze sa zakrotkie
to ja tyle przytylam
a spodnie uszyc to chwila moment![]()
gdyby nie mamam tez nie umieChciałbym mieć taki zdolności jak Ty ,ale ja w sprawach szycia to jestem zupełnie noga![]()

Mi ostatnio znajoma chciała podarować spódnicę ciązową ,ale niestety rozmiar 48 ,a ja teraz z brzuchem mam 44 ,więc mysle że już chyba do 48 nie dobijęJak ktoś ma do tego zdolności i chęć
i maszynę;-)

Coś Ty ja wogule pojęcia nie mam o tym i pewnie i ta burda by mi nie pomogła;-)gdyby nie mamam tez nie umie
ona mnie zarazila za dziecka.... a zburdy zrobic jest bardzo prosto
a plus taki ze mozesz je zrobic tak jak tobie odpowiadaja
tylko ze ja musze miec wene a teraz ciezko bo sie leniwa zrobilam![]()
ja kocham dzwony... a tu w sklepie albo rurki albo jakies spodnie z workow na kartofleCoś Ty ja wogule pojęcia nie mam o tym i pewnie i ta burda by mi nie pomogła;-)

Spodnie kupiłam marynarskie bardzo szerokie i włąsnie dzwony, w rurkach straszę;-)ja kocham dzwony... a tu w sklepie albo rurki albo jakies spodnie z workow na kartofle
nie lubie ja tak szyja![]()
Teraz taka moda ponoć na te rurki ja ich też nie lubie bo mam dośc grube łydki i niekorzystnie w nich wyglądamja kocham dzwony... a tu w sklepie albo rurki albo jakies spodnie z workow na kartofle
nie lubie ja tak szyja![]()