Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Msisz sprawdzić skład, bo wszystko przenika do organizmu, chyba kamfory nie można i jeszcze czegoś. Sprawdz w necie i zapytaj gina.ja troszkę z innej beczki:Czy w ciązy można stosowacplastry te rozgrzewające?Używała je któraś?Bo mnie od poniedziałku plecy bolą i lezenie nie pomaga ,siedzenie też nie ,próbowałam się rozruszać i też nici,może chociaz troszkę ulgi by mi te plastry przyniosły.Bo pewnie masci to już wogule nie można![]()
Wizyte mam 9.06 a ja bym sobie już ulzyć chciała i se pomyslałam ,że może plastryMsisz sprawdzić skład, bo wszystko przenika do organizmu, chyba kamfory nie można i jeszcze czegoś. Sprawdz w necie i zapytaj gina.

Sprawdź składniki.Wizyte mam 9.06 a ja bym sobie już ulzyć chciała i se pomyslałam ,że może plastry![]()
Ojoj ja mam 172 i chcę tak z 70 kg to tak w sam raz będę wyglądała (ja mam strasznie ciezki kosci po mumusi i tatusiu zresztą),Ze jak mówie ile waże to nikt mi wierzyć nie chce bo wyglądam szczupło a waga pokazuje więcejja chce zeby zostalo bo jestem za chuda:-(
175 i 55 kilo... skora i kosci
a teraz mam figurke i brzuszek z przodu![]()

mi mala tak newy uciska ze mam klopoty zchodzeniemWizyte mam 9.06 a ja bym sobie już ulzyć chciała i se pomyslałam ,że może plastry![]()