reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
to dzien dobry i ja sie witam.
troche zabiegana bo pakuje siebie i meża i wakacje w szczecinie z tym ze on tylko na weekend a ja na 2 tygodnie i mnie to smuci :-(

Dzień dobry laseczki!
Witam się czwartkowo z kawką jak codzień.
Wczoraj miałam ekspresowy wypad z koleżanką do Gdynii. Wróciłam o 21 i padłam. Dziś nic nie robię prócz obiadu. Słodkie lenistwo.
A! I chyba już wiem co to jest ból spojenia łonowego. Jakby mi coś chciało wyjść dołem miednicy. Mam nadzieję, że poleżę i przejdzie, i że to przez wczorajszy wypad.

Ann ty dziewczyno lez, lez bo jak ci sie szyjka skraca to musisz uwazac, a maluszki jeszcze malutkie:tak::tak:

Kasia no ja leze, ale cos do jedzenia to musze wstac i sobie zrobic jak sama jestem bo kto mi poda? Jak M w domu to lata kolo mnie, ale jak go nie ma to wstaje szykuje duzo jedzenia i picia zabieram ze soba i wracam do wyrka i tak lezakuje calymi dniami...

Oj fuj ale ryba mi śmierdzi:baffled: robie zupe rybną na obiad i nigdy nie lubie jak gotuje się sama ryba bo śmierdzi niesamowicie....ale potem zupka pyszna!!
Ale się u mnie zachmurzyło,a słonko rano było.....

reklama
ja troszkę z innej beczki:Czy w ciązy można stosowacplastry te rozgrzewające?Używała je któraś?Bo mnie od poniedziałku plecy bolą i lezenie nie pomaga ,siedzenie też nie ,próbowałam się rozruszać i też nici,może chociaz troszkę ulgi by mi te plastry przyniosły.Bo pewnie masci to już wogule nie można:baffled:
Chogata plastrów broń Boże! nie wolno ale maść tak: miałam miesiąc temu przewianie i bolące plecy i stosowałm maść Ketonal 4-5razy dziennie a ja to nie pomogło to po 2 dniach Gin przepisał mi czopki doodbytnicze DICLOFENAC

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry