Nie a gdzie je można oglądać?????????widziałyscie bb suwaczki? fajne są![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie a gdzie je można oglądać?????????widziałyscie bb suwaczki? fajne są![]()
Ann ty dziewczyno lez, lez bo jak ci sie szyjka skraca to musisz uwazac, a maluszki jeszcze malutkie![]()
robie zupe rybną na obiad i nigdy nie lubie jak gotuje się sama ryba bo śmierdzi niesamowicie....ale potem zupka pyszna!!U mnie tak samo pogoda barowa znów .A tą zupę rybną Malinka to takie coś do rosołu podobne?Oj fuj ale ryba mi śmierdzirobie zupe rybną na obiad i nigdy nie lubie jak gotuje się sama ryba bo śmierdzi niesamowicie....ale potem zupka pyszna!!
Ale się u mnie zachmurzyło,a słonko rano było.....
Chogata plastrów broń Boże! nie wolno ale maść tak: miałam miesiąc temu przewianie i bolące plecy i stosowałm maść Ketonal 4-5razy dziennie a ja to nie pomogło to po 2 dniach Gin przepisał mi czopki doodbytnicze DICLOFENACja troszkę z innej beczki:Czy w ciązy można stosowacplastry te rozgrzewające?Używała je któraś?Bo mnie od poniedziałku plecy bolą i lezenie nie pomaga ,siedzenie też nie ,próbowałam się rozruszać i też nici,może chociaz troszkę ulgi by mi te plastry przyniosły.Bo pewnie masci to już wogule nie można![]()