reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Słuchajcie mój dostał wezwanie do wojska-i możliwe że będzie szedł do rezerwy-co roku praktycznie biorą go tak na tydzień takie tam nie wiadomo po co postrzelają pojeżdżą sprzętem....Ale tak się zastanawiamy czy on musi iść czy może np jakieś zaświadczenie przynieść że nie pójdzie i tak jak się bierze zwolnienie na dziecko to na mnie może??Kiedyś słyszałam że tak można ale nie jestem pewna?Wiecie coś może o tym???:sorry:

chyba moze bo jest jedynym żywicielem rodziny i żona w ciąży zagrożonej,ale dopytajcie jak to teraz jest dawniej można było

ja jedno okienko pucnęłam i odpoczywam,potem mam drugie małe w planach,a balkonowe zostawiam dla męża

chyba moze bo jest jedynym żywicielem rodziny i żona w ciąży zagrożonej,ale dopytajcie jak to teraz jest dawniej można było

ja jedno okienko pucnęłam i odpoczywam,potem mam drugie małe w planach,a balkonowe zostawiam dla męża
No właśnie też tak myśleliśmy ale z kąd to zwolnienie???Moja gin ma mu napisac???

A moje okno ptak okupkał:baffled: ale to mój umyje....

reklama
hejka

byłam dziś na wizycie u połoznej i w krócie powiem ze wszystko ok. słuchałam bicia serduszka Maleństwa i sie rozczuliłam na leżance :-)

teraz zmykam do pracy a potem napisze szczegóły na odpowiednim wątku. papa :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry