reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mika - hodowlane, nie piwniczne:-D jeszcze nikt kto je u nas widział nie odwrócił się ze wstrętem, zawsze reakcje były zaskakująco pozytywne i od razu lawina pytań o zachowania itd. one są po prostu urocze, a do tego bardzo inteligentne, a to sprawia, że nawet nie wiesz kiedy, a już je uwielbiasz:-D podstępne gadziny

reklama
Czesc! U mnie też deszczowo, leje od nocy i przestać nie chce :-(
Mola powodzenia na Egzaminie ;-), ja już mam dwa pierwsze za sobą - sesja w toku :-D ale mi narazie poszło dobrze (tfu, żeby nie zapeszyć) i mam nadzieje ze reszta też pojdzie gładko :))

Co do szczurków, andariel - też mialam, ponad dwa lata Kryśkę :)) w łatki biało czarna, ale zdechła rok temu :(( lubię te zwierzątka baaardzo mądre i kochane, jak mi dzidzia podrośnie to może znów będę hodować ;-) moja teściowa nieznosi szczurów, więc będzie problem z odwiedzinami :-D

Jeszcze tylko makijarz i bede sie nadawala do ludzi. Jade do kolezanki po sciagi ktore mi wydrukowala i mam nadzieje ze pomoga:sorry: Pozniej na lunch i jak zdaze to oddam stare autko do komisu. Szkoda mi troszke. Jakos tak dziwnie sie przywiazalam do niego:eek:

Mika - hodowlane, nie piwniczne:-D jeszcze nikt kto je u nas widział nie odwrócił się ze wstrętem, zawsze reakcje były zaskakująco pozytywne i od razu lawina pytań o zachowania itd. one są po prostu urocze, a do tego bardzo inteligentne, a to sprawia, że nawet nie wiesz kiedy, a już je uwielbiasz:-D podstępne gadziny
no wiem wiem że nie piwniczne hi hi hi:-D:-D:-D
ale jakos zawsze jak kogoś widziałam ze szczurem na szyi to.... :eek:
zdecydowanie wole puchate zwierzaczki...
a psy najbardziej....
kiedyś mielismy swinke jak jeszcze nie mielismy dzieci, fajna była...:tak::-D

ale przecież to są puchate zwierzaczki!:-) a ze świnką takiego kontaktu jak ze szczurem nie nawiążesz (no chyba, że trafi Ci się wyjątkowo bystry egzemplarz);
zresztą, ja to bym mogła o nich gadać i pisać, to moja pasja, więc jak nie zmienicie tematu to będę tu siedzieć i się rozpisywać do wieczora, a na 19 mam szkołę rodzenia, więc wolałabym nie:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry