reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
andariel dziękuje za zaproszenie :-D
bardzo lubię szczurolubnych ludzi:-)
fajnie macie pokoik szczurkowy, u mnie niestety nie ma miejsca aż tyle
nie do końca tak, bo to nasza sypialnia, ale z uwagi na niewielką ilość miejsca nie ma wstawionych za dużo mebli, nie ma kabli, komód itp, więc nie mają co niszczyć:-D a my się już przyzwyczailiśmy do nocnych odgłosów szczuraków, zresztą oboje mamy zatyczki do uszu jak już niemiłosiernie dają czadu:-D

reklama
to fakt, ja dlatego czekam z nowym zwierzakiem do urodzenia dzieciątka, jak troszkę podrośnie to coś na pewno sobie sprawimy możliwe że i szczurka znów. U mojej koleżanki pies który był spokojny zaczął się bardzo agresywnie zachowywać jak pojawiło się dziecko, i musieli oddać do teściów :/
Mój to jest labrador po szkoleniu więc pierdoł jakich mało ,na ulicy jakby pozwolić to by każdemu dziecko buzie wylizał:-).Zresztą chował się z moim dominikiem,kot jest bardziej nieprzewidywalny.

wszystkie koty, jakie miałam okazję poznać, unikały kontaktu z małymi dziećmi (dziecko z rączkami do kota, a kot w tył zwrot i w dłuuuuuugą):-D

haha - Chogata " pierdoł jakich mało" jak możesz tak o swoim psie :-p:-D
andariel - tys fakt - w nocy to czasem moja mi akcje urządzała aż ją wynosiłam z klatką do pokoju obok kilka razy bo nie dawałam rady zasnąć :-p
koty też lubię, jak byłam mała mieliśmy w domu 5 kociaków :tak:

ja laaata temu mialam swinke morska :-)
przekochane i madre stworzonko to bylo...
reagowala na imie, na dworze truptala za mna
no cudne stworzonko!

a teraz mamy psa, zobaczymy jak to bedzie, jak juz Synus sie pojawi. Jest madra i ulozona, ale to jednak pies, wiec napewno bedze sie miec na bacznosci. Jedno wiem, ze nie mozemy dopuscic do tego, zeby poczula sie odtracona, bo wtedy bedzie problem.

reklama

Załączniki

• IMG_0044.jpg
    IMG_0044.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 32

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry