reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
piwonia_2 ja komunię miałam w zeszłym roku. latania było masę ale wszystko się udało, a kolor miałam wtedy mój wymarzony.. czerwień wulkaniczna:szok:

reklama
piwonia_2 ja komunię miałam w zeszłym roku. latania było masę ale wszystko się udało, a kolor miałam wtedy mój wymarzony.. czerwień wulkaniczna:szok:
a ja sie juz tego boję,bo dodatkowo jestem głównym organizatorem w naszej klasie wiec wszystko mam na głowie,a jeszcze muszę pomyśleć co u siebie zrobic i gdzie dokładnie,bo ja w bloku nie mam do tego warunkow,dobrze,ze wczoraj udało mi sie załatwic catering to chociaż tyle mniej;-)
ja też mam pasemka,ale chyba bede musiała przed komunią je odświeżyć,bo robilam je w październiku;-)

Ja tylko robie pasemka, a zrobilam na poczatku ciazy jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy, takze narazie mam spokoj. Ponownie zrobie chyba dopiero do szpitala, zeby dzidzia nie musiala sie wstydzic mamusi:wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D

ja chodze dzisiaj jak zbity pies...nic nie chce mi sie robić...muszę sie spakować, bo jutro o 4,00 z rana pobudka:baffled:

Roksana wcale ci sie nie dziwie pogrzeb to nic fajnego, tez bym sie zle czula. Jezu o 4ej :szok:Toz to srodek nocy, wspolczuje.
A ja pozarlam dzis sledzia z buleczka, no razowa na te zaparcia:wściekła/y:I teraz mi siedzi w gardle, ja to sie nigdy nie naucze:no::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry