reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Roksanka, właśnie zobaczyłąm ,że jesteś z Ełku. Dobrze znam te okolice bo co roku wyjeżdżam na wakacje w okolice Rajgrodu. To jest kawałeczek ale zawsze jesteśmy też w Ełku tak z sentymentu. Echhhh...mogłabym mieszkać w tamtych okolicach a nie w tej śmierdzącej Warszawie. Ja to w ogóle dziecko wsi jestem. Niby korzenie 100% warszawskie,ale ja chyba jakiś odmieniec jestem bo niecierpie tego tłoku,smrodu,wrr....Pola,łąki,jeziora,lasy-to jest to!:) Może kiedyś wybudujemy tam jakiś domek...marzenia...

a gdzie wolicie na wakacje...góry czy morze?
ja wolę góry, jak jeszcze dzieci nie mieliśmy to były prawdziew górskie wyprawy a teraz ze względu na pociechy zostaje morze, ale też fajnie...tylko nielubie tej plażowej nudy...:tak:

Hej ! ja tylko na chwilke - u nas w nocy koszmar - Anielka dostała 40 st gorączki - jeszcze nigdy tak nie było :-( Była już lekarka i to jakas wirusówka - temp moze się utrzymaywać nawet 5 dni :-(:-( Najgorsze, że mnie tez głowa zaczyna pobolować. Młoda była raptem 3 dni w przedszkolu - a zaprowadziłam ja zdrowiuteńką, wykurowaną...
EFE swoja droga w jakim przedszkolu warszawskim pracujesz - bo to chyba dobrze świadczy, że nie odpuszczaja tylko wzywaja psychologa...
Moja Anielka chodzi do prywatnego -jestem bardzo zadowolona gdyby nie to, że tak choruje...

a gdzie wolicie na wakacje...góry czy morze?
ja wolę góry, jak jeszcze dzieci nie mieliśmy to były prawdziew górskie wyprawy a teraz ze względu na pociechy zostaje morze, ale też fajnie...tylko nielubie tej plażowej nudy...:tak:
ja to z dziećmi i w góry i nad morze mogę jechać,jeszcze nie były na Mazurach wiec też kiedyś trzeba bedzie im pokazac,ja jeździłam jako dziecko i bardzo sobie chwaliłam tam wakacje

Dzieczyny, nie wierze w to co sie ze mna dzieje.....
Miałam mdłości ok 7-9 tc, dość intensywne ale trwające niecałe dwa tygodnie...
od 3 dni znow mam mdłości i wymioty....okropne....a już myślałam, że przejdę tą ciążę praktycznie bezobjawowo....:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry