reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Roksana wcale ci sie nie dziwie pogrzeb to nic fajnego, tez bym sie zle czula. Jezu o 4ej :szok:Toz to srodek nocy, wspolczuje.
A ja pozarlam dzis sledzia z buleczka, no razowa na te zaparcia:wściekła/y:I teraz mi siedzi w gardle, ja to sie nigdy nie naucze:no::baffled:

NIc mi o śledziach nie mów. Ja mam tak samo. Wczoraj zjadłam o 16 i do nocy je czułam:wściekła/y:. I za każdym razem sobie obiecuję, że nigdy więcej:no:

ja też nie lubię nudy plażowej i piasku między zębami,ale lubię wylegiwać się na słońcu,w góry też jeździmy,mamy swoja bacówke,w zakopanym,a nad morze jeździmy do ustki-wolimy małe miejscowości i dzikie plaże!

macie swoje ulubione zakątki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marcia wiesz ja rok czasu mieszkałam na pomorzu, dokładnie Rumiia tam gdzie TY, jak pamietam to piękne czyste miasteczko :)) w Gdansku urodziłam naszą pierwszą córke :-):tak: to było 8 lat temu:-)

my w góry do albo Zakopane albo Szczawnica tam od malutkiego jeździlam i moje dzieci tez znaja ta miejscowosć juz dobrze,a nad morzem najczęściej byliśmy w Kołobrzegu ale to dosć spore miasto i zawsze plaże pelne

reklama
Jak byłam dzieckiem to co roku jeździliśmy nad morze i wspominam super. Teraz jakoś trochę mniej to lubię, bo zimna woda, pogoda niepwena, ludzi dużo. Jakas marudna się zrobiłam.

Ale np nad morze do Chorwacji to chętnie :-)

Ciepła woda, zawsze słonko, piękne widoki. Cudo, polecam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry