Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a tu tak jeszcze do tych zwierzaczkow-ja mam parke swinek morskich Franek (to ten rudy ) i perelka)i rozmnozyly sie juz 2 razy nieatety mlode oddalismy chociaz slodziasze byly:-(niesety miejsca brak w domciu:-(
Jak brakuje Wam słoneczka to ja zapraszam do mnie od dwóch dni piekna słoneczna pogoda.
Azorek swinki piekne ja w Polsce tez swinke miałam -cała czarna i włochata nietety jak wyjechałam to Iwan zdechł z tesknoty:-(.
Wróciłam z miasta i oczywiscie kupiłam za duzo i sie troche przedzwigałam:-(,ale kupołam winogrona takie wielki jak sliwki ,tak na próbe zobaczymy czy dobre.
sliczna) je te moje swinki to na urodzinki rok temu od meza dostalam.prosolam o pieska ale ze praca przez wieksza czasc dnia to za duzo obowiazkow by bylo i dostalam dwa prosiaczki
no właśnie, psiak to obowiązek i gorzej jak ktoś pracuje, bo musi sam siedzieć w domu
szynszyla nie jest aż tak wymagająca, a w sierpniu skończy już 2 lata
mam jeszcze żółwia lądowego, ale ten pomieszkuje u mamy