Ann:)
Dumna mama blizniaczek
a jak pozowal, on to wogole jest agent, teraz jak rozmawiam z rodzicami np na skype to mnie pod biurkiem szuka...bombowo wygląda

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak pozowal, on to wogole jest agent, teraz jak rozmawiam z rodzicami np na skype to mnie pod biurkiem szuka...bombowo wygląda

a to nie ładnie tak znecać sie nad psinką i chować sie pod biurkiem,hahahaa jak pozowal, on to wogole jest agent, teraz jak rozmawiam z rodzicami np na skype to mnie pod biurkiem szuka...![]()
Mi też się prasowania nazbierało ,ale coś wemy brakja to bym nawet takiego malego szitsu chcialaale przy dzidzi bedzie raczej sporo obowiazkow wiec niestety odpada
(
ja lece do obowiazkow prasowania sie nazbieralo a jak tak czekam to jakos samo sie nie chce poprasowac;-) milego wieczorku zycze
.Wogule dziś tylko siedze i wymyslam co bym zjadła przed chwilą omleta wcisnęłam (bo wcale głodana nie byłam).chyba będzie trzeba baterie do wagi zakupić to mnie troszke otrzeźwi
Tez tak chcę,ja w ostatnim czasie mam dużyyyyyyyy apetytu mnie tez prasowania sporo,ale mąż poprasuje wiec bede miała z głowy
a ja zjadłam kisielek,bo w sumie na nic nie mam zbytnio ochoty i znajac mnie to bedzie mój ostatni posiłek na dzisiaj

a ja jem az za mało wszyscy mi mówią,ale co mam zrobić jak nic mi nie podchodzi i tak mamTez tak chcę,ja w ostatnim czasie mam dużyyyyyyyy apetyt![]()
witajHejka![]()