reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ale mnie kręgosłup dziś boli :eek:. nawet lezenie nie pomaga, jak zmienie pozycje to jest ulga ale tylko na chwile :-(. Co mam zrobic zeby przeszło bo nie chce brac przeciwbólowych a cały wieczor chyba tak nie dam rady. Moze kąpiel mi pomoże??

ale mnie kręgosłup dziś boli :eek:. nawet lezenie nie pomaga, jak zmienie pozycje to jest ulga ale tylko na chwile :-(. Co mam zrobic zeby przeszło bo nie chce brac przeciwbólowych a cały wieczor chyba tak nie dam rady. Moze kąpiel mi pomoże??
Ja mam to od poniedziałku .Maść ketonal nie pomaga ,rogal do spania też nie,nawet apap tylko na chwilę daje wytchnienie.Spać ,źle,siedzieć też,a o satniu nie wspomnę:wściekła/y: Jak wytrzymam to 9.06. niech mi lekarka na wizycie cos zapoda na receptę a jak nie dam rady to pogotowie:wściekła/y:

Mi gin w poprzedniej ciazy na taki bol kregoslupa kazal lykac pyralginum:tak::tak:Pamietam ze jak lezalam z Kuba w szpitalu to tez mnie faszerowano pyralgina w zastrzykach, a wiec mozna ten lek brac, no i faktycznie pomaga

reklama
Mi gin w poprzedniej ciazy na taki bol kregoslupa kazal lykac pyralginum:tak::tak:Pamietam ze jak lezalam z Kuba w szpitalu to tez mnie faszerowano pyralgina w zastrzykach, a wiec mozna ten lek brac, no i faktycznie pomaga
Ja zaczęłam łykac apap,bo go mam w domu,ale mi pomaga może na 2h i koniec,a więcej niż 2 boję się brać:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry