reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no ja tez przeciwbólowe zastosuje w ostateczności. A teraz wierce sie co 3 minuty w poszukiwaniu ulgi... Moze jednak spróbuje z tą kąpielą. Licze na to że ciepła woda pomoże

reklama
ja mogę polecić piłkę do ćwiczeń taka dużą do siedzenia, dla mnie rewelacja. Polecali w szkole rodzenia na bóle kręgosłupa, i juz jak zaczęłam rosnąć mąż mi napompował i w domu praktycznie siedzę tylko na niej. Kręgosłup jest w odpowiedniej pozycji, dzidzia uwielbia kołysanie, pozatym podskakiwanie na niej jest doskonałym ćwiczeniem odczuwanym przez ciało a nie przez nas.

Witam jako pierwsza z rana. Wieczorem nie mogę zasnąć, budzę sie nad ranem i też zero spania. A wczoraj zrobiłam godzinny spacer przed spaniem. Masakra jakoś.

Hejo, czyzbym była pierwsza w sobotni poranek?
U nas pochmurno, chłodno i nie chce sie noska z domku wystawiać :szok:

Miłego weekendu kochane sierpniówki :tak:;-)

hej mamusie:-) miranda ja mam podobnie ale dzisiaj sie uparlam ze dospie w koncu:-D budzilam sie co dwie godziny a zasnelam po 2 nad ranem hehe.doszlam do wniosku ze to juz chyba ten etap ciazy sie zaczyna i wyspie sie dopiero jak dzidzia juz podrosnie i do przedszkola pojdzie hehe.
wczoraj maz moj obiecal ze mnie na spacer wyprowadzi i jedziemy zoo zwiedzac hehehe tam mnie chyba powinien zostawic-mialby swiety spokoj a mnie by dzieci dokarmialy:-D milego weekendu laceczki

trzeba przyznac ze nawet zalecane spanie na lewym boku nie jest juz takie latwe hehe.ale jeszcze troche sierpnioweczki:)))i zaczniemy pisac swoje opisy porodow i zaczna sie inne problemy.heh jeszcze 2 mce jakos damy rade:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry