Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuje;-) leże sobie i lepiej nie wezmę żadnej tabletki nie chcę mieć jakiś obrzęków czy czegokolwiek.....No ja na te zakupy to jade do tesco i może coś tam ciekawego upatrze....Malinka ja wygooglowałam z ciekawości :-)
Aspiryna oraz leki zawierające kwas acetylosalicylowy oraz kortykosteroidy mogą łącznie z Fenoterolem wywołać obrzęki. Zamiar stosowania innych leków jednocześnie z Fenoterolem należy omówić z lekarzem.
Może po zakupach humor Ci się poprawi) ja też bym poszła coś dzidzi sprawić ale sprzątać musze najpierw

i jeszcze ta pogodastalo sie cos?a ja porządki zrobiłam wczoraj i dziś mam święty spokój
a tak poza tym mam zrąbany humor...i jeszcze ta pogoda

Mi sie nie spina a tez nic nie robieA ja nie robi praktycznie nic...nastawiłam tylko pranie i garki zaraz pozmywam a tak to odpoczywam.Bo jak za dużo porobie to brzuszek mi się spina,a wole tego unikać![]()

Klamczuchy w tej telewizji od poniedzialku obiecywali slonce a juz dzis przeinaczyli ze bedzie padac. Nie zebym tesknila za upalem ale troche cieplej by sie moglo zrobic bo oszaleje zamknieta sama w domu.
Mniam z bulka tarta uwielbiam, juz sie nie moge doczekac tych wielkich glow kalafiora wtedy bede sie nim obzerac do bolu.