reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Co do problemow ze spaniem to ja odpukac jeszcze ich nie mam:tak: Oczywiscie wstaje na siku i juz nie moge spac do pozna ale zasypiam bez wiekszych problemow. Pomaga mi ta poduszka ktora rekomendowaly dziewczyny. Na prawde swietnie mi sie z nia spi. Szczerze ja polecam.

reklama
Dzien doberek ;-)
U mnie w koncu przestalo padac i slonko czasem przeswituje zza chmur.
Mola to gratuluje, zdanego egzaminu moj index tez juz sie powoli zapisuje :-) tylko ja dzięki ściądze a nie koleżance ale też 4,0 :-D i jedną 5, bo gość nie chciał ciężarnej pytać coby mu nie urodziła w trakcie i dał ocenę za pełną obecność :-D:szok:

Idę na jakieś śniadanko :) chyba płatki z mlekiem bo nie wiem co innego mi wejdzie dziś jakoś smaków nie mam

Dzieki dziewczyny:-) W moim przypadku sciaganie bylo niemozliwe bo zrobil test wyboru. Mialam przygotowane perfekcyjne sciagi ale nie bylo sensu nawet wyciagac. Ciesze sie ze mam go za soba bo to byl jeden z najgorszych egzaminow w tej sesji:-)

No ja juz siedze z platkami ;-)
Mola to fajnie, ze juz z gorki, przede mną jeszcze niestety dwa ciezkie egzaminy ale mysle ze jakos pojsc musza, w koncu dwie glowe mam teraz nie jedna ;-)

Ann pyszna kawusia :-D
Mika ciepłe bułeczki mniam! ale bym zjadła takich świeżych jeszcze cieplutkich :-p

kurcze znowu sie chmurzy pewnie dzis dalej deszczem bedzie rzucac :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry