reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja to mam zgage codziennie byle co jak zjem ...ale dopiero wieczorem,wiec jem wszystko...hi,hi...a na zgage biore tabletke i przechodzi,wiec sie przyzwyczailam juz....:-D

reklama
aneczka , ty zawsze masz cos fajnego do jedzenia, zazdroszcze:tak: moj to mi najwyzej soku przyniesie, albo owoc, z leniwych jest niestety:tak:

mam nadzieje dziewczyny ze te skurcze to takie przygotowujace tylko, niegrozne!
troszke za wczesnie na wasze maluszki, Aneczka - mam nadzieje ze dzis bedzie spokojniejszy dzien dla Ciebie...

No dobra ja sie ulatniam bo sie nie wyrobie,mam jeszcze pizze robic i posprzatac,a wieczorkiem na balange...hi,hi....do kolezanki na paniejski(ja stara baba i w ciazy na paniejskim...hi,hi....ale bedzie ubaw) moze do wieczora przestanie padac....:cool:
Zycze milego dzionka....;-)

witam i ja sobotnio u nas paskudnie cała noc lało i teraz tez leje
ja od dwóch dni punktualnie o 2 w nocy sie budze i juz spac nie moę w brzuchu wtedy jakaś gimnastyka,chyba nocny marek bedzie

ja skorczy nie mam:no:
ale mala namietnie mi zebra rozciaga:-D
albo jak sie obraca to z bolu piszcze:shocked2:
a lekarka mnie pocieszyla ze bedzie jeszcze gorej z jej obracaniem:no::-D

Czesc dziewczyny!:-)
Pogoda dalej do bani ale wole to niz upal. Wsztscy narzekaja a ja sie ciesze:-D
Wczoraj stal sie przyslowiowy cud i zdalam egzamin pomimo tego ze sie nie uczylam:tak::tak::tak: Cud polegal na kolezance siedzacej 3 krzesla dalej:sorry: Pierwsza czworeczka w indeksie stoi:-)
Aneczka wspolczuje, bo na pewno sie denerwujesz...:-( ja na szczescie nie wiem co to skurcze...

reklama
witam Piwonia, moj mi czasem urzadza harce w nocy czym mnie budzia czasmi przespie spokojnie do rana;-)
Basia, ja zeby sie przekrecic na drugi bok w nocy to musze najpierw sobie na lozku usiac, nie da rady na lezaco sie obrocic juz...;-)

moj maz wyrodny- imprezowicz sie przebudzil wiec zaraz wyruszamy na zakupy , sie tymczasem zegnam i do pozniej
pogoda super tu dzis jest!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry