reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Basia...ja dzis tez pomyslu nie mialam....no i poszla bulka z maselkiem i rzodkieweczka,mam juz swoja w ogrodku....pycha....mniam,mniam....:-D

witam sie z rana dziewczynki:-)
mam tak jak ty Miranda, obudzilam sie jak do pracy, normalnie o tej porze to dopiero wychodze z domu
a tak to po sniadaniu jestem i sie lenie na kanapie, czekam na mojego az odespi pub wczorajszy bo trzeba by na jakies zakupy wreszcie wybrac dla baby;-)

ja na bole plecow nie narzekam, za to mam zoladkowe problemy, szczegolnie po sniadaniu- chce mi sie wymiotowac od jakiegos czasu, jak przetrwam mycie zebow to jakos mija, tez tak ktoras z was ma??

witam sie z rana dziewczynki:-)
mam tak jak ty Miranda, obudzilam sie jak do pracy, normalnie o tej porze to dopiero wychodze z domu
a tak to po sniadaniu jestem i sie lenie na kanapie, czekam na mojego az odespi pub wczorajszy bo trzeba by na jakies zakupy wreszcie wybrac dla baby;-)

ja na bole plecow nie narzekam, za to mam zoladkowe problemy, szczegolnie po sniadaniu- chce mi sie wymiotowac od jakiegos czasu, jak przetrwam mycie zebow to jakos mija, tez tak ktoras z was ma??
ja nie:no:
ale nawiedza mnie tak po obiedzie:eek:
czasami zeby sie nie meczyc jem kolo szostej obiad:eek:

ja basia z kolei wieczorami to tez sie ze zgaga mecze, ale zauwalam ze mleczne przetwory pomagaja troche, wczoraj na kolacje mialam platki sniadaniowe;-)

Oj Aneczka to ty odpoczywaj.....
Moj brzucholek tez cos pare dni mi sie ,,stawial,, ale po nospie przechodzilo,mam nadzieje ze bedzie dobrze i u ciebie....:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry