Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja niewitam sie z rana dziewczynki:-)
mam tak jak ty Miranda, obudzilam sie jak do pracy, normalnie o tej porze to dopiero wychodze z domu
a tak to po sniadaniu jestem i sie lenie na kanapie, czekam na mojego az odespi pub wczorajszy bo trzeba by na jakies zakupy wreszcie wybrac dla baby;-)
ja na bole plecow nie narzekam, za to mam zoladkowe problemy, szczegolnie po sniadaniu- chce mi sie wymiotowac od jakiegos czasu, jak przetrwam mycie zebow to jakos mija, tez tak ktoras z was ma??

ja po rzodkiewce, ogorku czy pomidorze mam taka zgage ze lepiej nie ryzykowacBasia...ja dzis tez pomyslu nie mialam....no i poszla bulka z maselkiem i rzodkieweczka,mam juz swoja w ogrodku....pycha....mniam,mniam....![]()

wiesz wczoraj myślałam że mi nie przejdą było ich dużo bo nawet 3 na 5 minut i jakby mi się nie udało ich "zbić"to bym musiała na pogotowie ale jakoś przeszły i dziś jak dotąd ani jednego :-)Aniu to gratki!!!!!!!!!!!!!!!!
A jak się czujesz?Pisałaś wczoraj że miałaś skurcze?!Przeszło??

ja mam obojetnie o jakiej porzeja basia z kolei wieczorami to tez sie ze zgaga mecze, ale zauwalam ze mleczne przetwory pomagaja troche, wczoraj na kolacje mialam platki sniadaniowe;-)