Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a my znowu wróciliśmy ze spacerku. Byliśmy ze znajomymi w parku, chłopaki pograli w nogę, my wygrzewałyśmy się na słonku. Aneczka korzystam ile się, puki mogę się ruszać to wychodzę, ale po mału jest mi coraz trudniej.
hehe, no tak, po 22 to tylko Mola i andariel jeszcze siedzą witaj Mola
no, mąż się już do snu szykuje, chyba jednak do niego dołączę, żeby jutro wstać o normalnej porze! tylko jeszcze moje szczurze tałatajstwo z kątów pozbieram i zagonię do klatki
Melduję sie z rana
Straszne są te noce już... piłeczka przeszkadza, skurcze mnie łapią do tego przyplatało sie mi jakies przeziębionko a na domiar złego jakieś koszmary mnie meczyły ufff co za noc...a za oknem szaro i buro i jak to sie nie dołować?
Witam z rana i ja :-)
też mi się krzywo śpi bo nie moge sobie znaleźć pozycji, a jak wstałam to mi coś chrupło w kości ogonowej i tak mi dziwnie teraz ledwo chodzę :[
całe szczęście tu słonko za oknem, więc nie jest tak najgorzej, Mika może u Ciebie też wyjrzy trochę słonka )
Idę pod pryszcznic i kawkę
do później ;-)
dzień dobry:-)
u mnie pogoda do kitu
cała noc duszna, wszystko stało,no i spanie do niczego a nad ranem popadało trochę i teraz tak pochmurno i brzydko jest
Witam poniedziałkowo!
Jak zwykle z kawką.
U mnie pogoda też paskudna.
O 4 rano wstawałam, żeby się przebrać tak duszno mi było. Aż się zastanawiałam czy temperatury nie mam.