reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Malinka nie martw sie ja też mam mały i zawsze mały miałam w żadnej ciąży mi nie powiększał,a obie córki karmiłam po 1,5 roku i wszyskie koleżanki sie dziwiły,że ja majac takie małe mogłam tyle karmić

Dokładnie Aga lepiej nie czytać ale jak tak siądę przed kompem to już koniec!!!Czytam i oglądam wszystko o dzidzi:happy:

U mnie już słonko świeci i się ciepło zrobiło po tej burzy.Pranie wystawiłam z powrotem na dwór szybciej mi wyschnie:tak:

ja tez dużo w pierwszej czytałam,a potem sie tylko martwiłam
a i zastoje miałam i nawały,wiec Malinka nie ma sie czym martwić na zapas,nie można tylko sie za szybko poddawac,bo wiadomo,ze dziecko napoczątku nie umie ssać i czasami pękaja brodawki,trzeba zacisnąć zęby i wytrzymac,skoro poród wytrzymujemy to i z tym damy rade

ja siedze i odpoczywam::) polazilam po miescie dzis i znow krok mnie boli....ech....cos to malenstwo za bardzo na dole:( no ale juz blizej niz dalej:)
ja tez dzisiaj za dużo pochodziłam i tez mnie boli,a do tego cos mi w biodrze przeskoczyło i jedną nogę włóczę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzięki dziewczyny to już mi lżej...bo właśnie się człowiek naczyta głupot czasem a potem się zamartwia na zapas.....
Malinka ty sie nie martw takimi rzeczami, male piersi maja duuuuuzo mleka. Sama mam male a mleka mialam nadmiar. Wcale nie oznacza ze jak ktos ma duze piersi to ma mnostwo mleka. Lezala ze mna kobietka z ogromnymi a mleka prawie wcale.
Karmienie na lezaco to tez kwestia wprawy. tez kiedys myslalm ze sie nie da a potem nie wyobrazalam sobie zeby karmic inaczej. Ukladasz po prostu dziecko troszke wyzej niz lezysz ty np. na poduszeczce. Wszystko sie da Malinka a jak milo karmic w nocy i sobie drzemac karmiac maluszka:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry