reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hahahaha
noje kopie i wyciaga sie u samej gory pod cyckami albo rekami na dole popukuje:)

kasia mnie to krocze tak boli ze ciezko mi nogi do gory wogole podniesc....nie mowic juz o przekrecaniu sie na bok w nocy:)
no ale tak to jest jak za duzo chodze....chociaz zo to znaczy za duzo????.....ech......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kasia mnie to krocze tak boli ze ciezko mi nogi do gory wogole podniesc....nie mowic juz o przekrecaniu sie na bok w nocy:)
no ale tak to jest jak za duzo chodze....chociaz zo to znaczy za duzo????.....ech......
No to u mnie identycznie jest. A dziennie jakies 3-4km robie bo spaceruje z malym, czasem to swinski truchcik jest bo skubaniec juz nie spaceruje tylko ucieka. :-D:-DNo ale wez nie chodz. A potem odcierpie co swoje. Pocieszam sie ze to juz niedlugo:tak::tak:

u mnie ból znowu na prawą noge bardziej promieniuje,a jak mam ją podniesć to sie za portki łapie i ją na siłe podnosze ,mam wrażenie jakbym miała niedowład w niej tak boli

mój zabrał dziewczynki i poszli do teściowej,o szwagierka nam pożyczyła na czas remontu autka,a chcemy kilka rzeczy powywozić
a kilka w końcu musze obcykać i na allegro wystawic zwłaszcza łóżko piętrowe bo juz nowe dzieciom kupiliśmy i w piątek maja nam przywieść,a to nam przeszkadza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry