reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
basia1807 super przybornik, widać że masz talent do szycia, ja to mam 2 lewe ręce do tego:-(

Ja już obiadek też mam zrobiony, tak jak wcześniej pisałam są knedle z truskawkami, zostało mi tylko trochę prasowaania ale narazie sobie posiedzę, chociaz córcia coś dzisiaj nie daje, kopie mnie w żebra że hoho ;-), zobaczymy ile wytrzymam przy kompie

A u mnie huśtawka pogodowa. Deszcz na zmianę ze słońcem. :wściekła/y:
Obiadu dziś nie robiłam i teraz głodna jestem jakaś. Zjadłabym coś ale sama nie wiem co:confused: Czyli ja dziś jestem taka sama jak pogoda...popieprzona.
Jedynie dziś trochę poprasowałam ale to wszystko. Niczym innym nie mogę się pochwalić niestety:dry:.
To idę może na jakąś zapiekankę czy coś... bo raczej nic dziś nie upichce.

Juz poprzatałam obiad ugotowałam i teraz siedze i już nie mam na nic ochoty... A na polu taka dziwna pogoda jakby zaraz miało lunąć deszczem mimo, że słońce świeci... Ach nic sie nie chce...

Moja znajoma pisała smsa ,że ma 3 cm rozwarcia (poszła tylko na KTG) i kazali jej zostać w szpitalu bo pierwszy poród trwał 45 min. i teraz się boją ,żeby w drodze do domu nie urodziła ,bo ona jak zwykle żadnych skórczy nie czuje i bólu.A dziś zaczął jej się 37 tc:-)
Lece z tego wszystkiego jakiegoś omleta z truskawkami ,zaraz wracam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry