reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
u mnie pogoda paskudna słonko jak się pojawi to gorąco:dry: ale chmurzy się też a jak wracałam z miasta na szczęście byłam już w autobusie lunął deszcz i grad:wściekła/y::baffled:
na obiadek mam zupkę pomidorową zrobiona tylko na soku pomidorowym:tak: z makaronikiem:-) nie mam entuzjazmu żeby robić coś więcej no chyba że kanapki:-D:sorry2:

ale się najadłam:-D:-D:-D
widzę że tu pusto więc idę poleżeć trochę z książką:-)

Ostatnia edycja:
Co do porodów bez bóli, opowieść prawdziwa:
Kobieta szła sobie ulicą jak nagle zaczęła rodzić, urodziła dziecko na pasach i zawinęła w spódnice co miała na sobie. Jedno szczęście, ze po 2 stronie był szpital, bo ludzie jak to zobaczyli to uciekli, a ona powiedziała, że więcej dzieci nie chce.
Nic nie czuła, zero.

reklama
Aneczka poszły się pakować do szpitala?

Ja byłam u znajomych na herbatce. Pobawiłam się z 3 miesięczną dzidzią i przyszłam z darami w postaci pasa Pani Tereski i osłonkami piersi Aventu.

A na kolację wszamałam całą paczkę pierogów ruskich z masełkiem i popiłam szklanką maślanki. Jakaś chora dziś jestem (trzeba mi było nie stawać na wagę, bo tylko się zlękłam, że tak masakrycznie przytyłam i od razu dostałam apetytu wilczego):wściekła/y: A powinno być odwrotnie, prawda?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry