reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
powiem Ci tak - gdybym tylko miala sile i okazje odwiedzic rodzinke w Luboniu to wpadlabym do Ciebie i torbe mialabys spakowana :-);-):tak::-D

ja sobie zrobilam liste, potem porobilam podwojne zapasy - tak zeby kosmetyki juz miec spakowane bo proszenie malza o spakowanie kosmetykow jest daremne... no i torba czeka ;-)

poprzednio bylam totalnie nieprzygotowana i urodzilam 5 tygodni przed terminem - teraz moim pospiechem mam nadzieje uzyskac efekt odwrotny :-);-):-D
Masz rodzine w Luboniu?? :szok: wow to nie wiedziałam...

i ja sie witam:)) dzisiaj juz w dobrym nastroju i chyba nawet troszke w domciu ogarne:) inteligentnie objadlam sie fasolki po bretonsku i wczoraj tak mnie wymeczylo ze myslalam ze brzuch mi odpadnie.na szczescie herbatka z kopru i mietka pomogly:))

Co ty 2 miesiace? To juz mnie chyba ciezarowka bedzie trzeba wozic...
Tyle to ja niechce, max. 6 tyg i koniec.
Licze na polowe, koniec lipca - wole koniec lipca, bo na poczatku czeka mnie jeszcze przeprowadzka i dopiero zabieram sie za zakupy...:-D
Ja Ann trzymam kciuki żebyś zdrowe córy donosiła. Ja już pisałam, że się sprzeciwiam wszelkim dywersjom i wychylaniu przed szereg. Ale w twoim przypadku to nie uniknione bo masz dwie kruszynki...więc oby tylko zdrowe były;-) Na ciebie nie będę się gniewać:sorry2:

mam ;-) a nie wiedzialas boi sie nie chwalilam ;-)
po urodzeniu mieszkalam kawalek dalej - w Wirach ;-) ale jak mialam 4 lata to mnie rodzice "uprowadzili" do Opola ;-) a rodzinka zostala i prawie kazde wakacje tam spedzalam ;-)
znane rejony, we Wirach mieszka mój brat :)))

ja też licze nie więcej niz miesiąc, 38 tc i jestem gotowa, a to już niedługo :baffled::baffled::baffled:

Ja Ann trzymam kciuki żebyś zdrowe córy donosiła. Ja już pisałam, że się sprzeciwiam wszelkim dywersjom i wychylaniu przed szereg. Ale w twoim przypadku to nie uniknione bo masz dwie kruszynki...więc oby tylko zdrowe były;-) Na ciebie nie będę się gniewać:sorry2:
Dzieki Efe, ;-):-D oczywiscie niech jeszcze troche posiedza, chociaz jakbys miala atakowane prawie caly czas wszystkie mozliwe narzady tez bys chciala zeby wyszly jak najszybciej :-D
Najwazniejsze zeby zdrowe byly, w srode znowu zobaczymy co tam slychac...

reklama
Witam Dziewczynki:-)
Wy tu mi o pakowaniu torby nic nie mówcie:-) bo ja mam zamiar się pakować dopiero po 14lipca!!! jak wróce z wczasów:-D acha i mam nadzieję ze jak mnie nie będzie to tu żadna się nie rozpakukje!!!!!!!!!!!!! ZAKAZ:-)

a jak juz się cos wydarzy to proszę bardzo o jakies smski!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry