reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kasia nici z egzaminu bo sie okazalo ze nie byl zapisany:)kolezanka go rejestrowala on line i na miejscu sie okazalo ze nie dopelnila rejestracji:)ale nic straconego...juz go zapisalam na wtorek:) mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie ok:)

reklama
Matko kochana patrze a tu marcówki 2010:szok: wchodze a tam zadyma naskoczyli na biedna dziewczyne że kłamie i czy u weterynarza była:no: normalnie masakra :wściekła/y:

P.S dzikekuje Aniu za polaczenie mi poprzedniego posta i przepraszam za kłopot, ale nie wiedziałam jak je scalić jak chce zacytować.... wyższa szkoła jazdy rozumiesz :)

Witam mamuśki niedzielnie!

Jak tam samopoczucie? U mnie pogoda nieciekawa, słońca nie ma i do tego zimno :-(
Mąż we Wrocławiu w szkole, a ja sama siedzę:-( Wogole dzisiaj jakiegoś doła złapałam, nic mi się nie chce.

Matko kochana patrze a tu marcówki 2010:szok: wchodze a tam zadyma naskoczyli na biedna dziewczyne że kłamie i czy u weterynarza była:no: normalnie masakra :wściekła/y:

P.S dzikekuje Aniu za polaczenie mi poprzedniego posta i przepraszam za kłopot, ale nie wiedziałam jak je scalić jak chce zacytować.... wyższa szkoła jazdy rozumiesz :)
Aniaso a wiesz o co chodzi w tej calej aferze z dziewczyny z marca??Bo ona pisala juz ze ginekolog potwierdzil ciaze jak przed owulacja byla:angry::angry:To z tego gina niezly prorok jest nie??
Aga to po co ja te kciuki trzymalam no nic we wtorek bede znow trzymac

Ostatnia edycja:
no ja jakos tak wogole mam energii za dwoje hehhehe:) ale zawsze tak mialam:) lubie byc w ruchu:):):)
czaekam na srode i te usg:)dobrze ze juz niedziela:) i tak licze ze mi potwierdza ze to chlopak:)ech

No ja tez na to licze ze dolaczysz do naszej mniejszosci:-DMam nadzieje ze w koncu pokaze swoje klejnociki i bedziesz mogla spokojnie nad imieniem pomyslec. Tez bym chciala tyle energii miec choc nie powiem ze mnie nie nosi, ale dzisiejszy upal skutecznie mi te energie zabiera:baffled:

reklama
Witam niedzielnie laski kochane!
Ja tylko na chwilkę zajrzałam. Wstałam dziś o 9 rano po 11 godzinach snu. Od razu mi się w głowie zakręciło paskudnie. Ciśnienie 131/79 to przy moim 110/60 masakra jakaś.
Ale ze znajomymi grilla nad jeziorem zaliczyliśmy, więc już jest lepiej. Tylko deszcz nas wygonił do domu z powrotem. Jak mi się marzy własny domek z ogródkiem ...ach! Może kiedyś?

Deli fajnie że już ci przechodzi.:tak:
Aniso głowa do góry! Widać chłop nie taki zły jak jajecznicę bez jajek potrafi zrobić.:-D
Kasiu miłego piknika życzę. W końcu się rozerwiesz bez męża.:cool2:

Lecę się uwalić i policzyć ruchy, bo mam schizę, że mała dziś mało ruchliwa się zrobiła. :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry