Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nic się nie martw ,przemyslą sprawę i dojdą do wniosku ,że w końcu w ciązy jesteś i to wina hormonów jest.Wszystko się ułozy:-)Nie było mnie tu trochę, bo remont się przeciągnął. Kącik dla Małego skończony, w tym tygodniu zabieram się za pranie ciuszków, bo przy tym kurzu to się mijało z celem.Jeszcze trzeba tylko poskładać meble, bo dzisiaj przyszły z Black Red White w częściach.A tak poza tym, to jest mi źle.Bo dowiedziałam się, że jestem złą córką.I to nie osobiście,lecz przez moją teściową.Moja mama wysłała jej takiego sms'a po tym jak z mężem nakrzyczeliśmy na nią-zemdlała bo jej się jeść nie chciało.Więc powiedzieliśmy parę słów dosadnie i wyszło na to, że mój mąż traktuje moich rodziców jak kumpli, a ja się ostatnio zmieniłam na gorsze.A jak powiedziałam bratu, że mnie to boli to i odparł, że mam się nie zachowywać jak gówniara.Poryczałam się jak głupia. Nie umiem myśleć o niczym innym.Nawet książka Grocholi nie jest w stanie odepchnąć tych myśli.