• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Katarina - według mnie to zachowanie twoich rodziców jest przynajmniej z lekka tpksyczne - to wzbudzanie w kimś poczucia winy...znam to doskonale, niestety cięzko się od tego uwolnić - musiałąbyś bardziej się od nich odciąć emocjonalnie, no ale to nie jest łatwe..tak naprawdę te osoby które wzbudzają poczucie winy mają problem - nie ty..powiedz sobie szczerze sama przed soba - czy uwazasz że jesteś złą córką? na pewno nie jesteś...

Witam.
Aniu ubieglas mnie dzis:-D
Pogoda mnie w ciula dzis robi w nocy padalo wiec stracilam nadzieje na pogode dzis, jak wstalam to zaswiecilo slonce i juz myslalam ze bedzie ladnie a tu znow chmury naszly:baffled:Lece zaraz do sklepu poki nie pada:tak:
Mam chec dzis na polska, ale mam zachcianke:-D
A w niedziela=e przyjezdza maz:-)Dwa miesiace juz minely, kurcze mam nadzieje ze maly pozna tate:baffled:

Kasia dwa miesiące :szok: poważnie? mam wrażenie że pojechał dwa tygodnie temu :tak: wiesz już czy bedzie tam wracał po porodzie?

Mnie tez obudzilo słonko a teraz pochmurno...

Tak dwa miesiace, sama nie wiem jak ja rade sobie dalam:confused:I dobrych wiadomosci nie mam bo wyjezdza w polowie lipca i prawdopodobnie wroci w polowie albo pod koniec wrzesnia:-(Takze raczej napewno jak urodze go nie bedzie:baffled:Widzisz takie zycie, tu na miejscu zaklad meza nadal jest w trakcie przestoju nie placa pensji pracownikom. W kuzyn ktory stracil prace wyjechal az do Poznania do pracy bo u nas nic nie ma:baffled:Takze maz wraca rozwiazac umowe ze starym zakladem tam dostal juz na rok takze narazie byt zapewniony:tak:
Zalatwilam z kuzynka ze w razie czego przeprowadzi sie do mnie na 2 tyg i mi pomoze po porodzie, takze jestem dobrej mysli;-)

Dasz sobie rade jesteś dzielna i silna babka no i masz kochaną kuzynke :tak:

A do mnie teściowa po porodzie przyjeżdża na cały miesiąc:szok::no:a ja tej kobiety praktycznie nie znam :baffled: mam nadzieje że bedzie ok:sorry2:

reklama
Aniu po porodzie zagonisz tesciowa do garow, sprzatania. A sama sie malenstwem zajmiesz nawet nie zauwazysz jej obecnosci:-DBedziesz wdzieczna za jakokolwiek pomoc;-)
Ja dam rade bo musze trzeba myslec o przyszlosci. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry