reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dobra dziewczynki ja sie pozegnam na dzis:)
sterte prasowania juz zrobilam naszego a jeszcze na podworku susza sie ciuszki malej bo dzis kupilam wiec tez je od razu poprasuje:)
milego wieczoru i do jutra:)

:biggrin2:dzien doberek:-D
witam sie
ja juz po szpitalu:tak:
no wiec ogolnie wszystko z dzidzia w porzadku:) PANI POMIERZYLA I MOWI ZE DUUUUZE DZIECKO BEDZIE:szok: dzis to jest 2,700 i podobno dlugie ale to akurat normalka u mnie bo dziewczyny zawsze mialy 60-61 cm:tak:glowa juz na dole....nastepna wizyta za 4 tyg w szpitalu i kolejne usg aby zobaczyc jak tam z wielkaoscia malenstwa:cool2:

NO I PRZEDE WSZYSTKIM WIEM KTO TO:tak:DZIEWCZYNKA:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::ba ffled::baffled:
Gratki grunt ,że wszystko w porządku i córcia zdrowa jest;-)
Ok ja uciekam bo będziemy z M pierogi lepić tzn. on zadeklarował się ,że postara się ulepić a ja będę tylko jego doradcą.Do jutra dziewczynki

Ostatnia edycja:
Chogata , ale ci dobrze ja dzis pyzy lepilam sama
Aga , gratuluje duzej i zdrowej corci,a ze corcia no trodno tak widac musialo byc....u mnie tez podobno 2 cora....ja juz sie tak nastawilam....:tak:

witam dziewczynki:-)
widze ze same dobre wiesci na forum dzis,
Sempe- super ze syn sie dostal:tak:
Ann- ciesze sie ze coreczki zdrowo rosna:tak:
Aga- najwazniejsze ze zdrowa corcia!!!:tak:
i Deli sie poprawia, wiec jest szansa ze ze mna tak strasznie nei bedzie jak myslalam;-)

a ja dzis sie z pracy zwolnilam i jestem w domu troche wczesniej, mam absolutnie dosc tego miejsca, juz fizycznie i psychicznie nie moge wytrzymac,
ja nie wiem jak do 20 lipca wytrzymam, Miranda wtedy rodzi a ja jeszcze w pracy bede? Chyba sobie zmienie date przejscia na macierzynski, chcilalam byc ambitna ale sie nie da ..

pogoda tu super fajna i nawet za goraco jest ALE
od piatku ma byc gorzej tak ze szykujcie sie dziewczyny ze w PL bedzie grzalo od piatku:-D;-)

Witaj Mewa.....jakbys zgadla z pogoda......wlasnie dzis w radiu slyszalam ze jeszcze 2 dni ma lac deszcz(szczegolnie na poludniu Polski) a potem upaly nam wroza....:-)

Dobra ja sie juz na dzis pozegnam.....milego wieczorku zycze.....
A jutro do pracy musze zajzec.....

Ostatnia edycja:
Mewa jest super :) goi się i już nie boli.
Uważaj na swoje i lecz za w czasu :)

Ja już dziś nawet siedziałam około 20 minut na pupie i jestem przeszczęśliwa, ale się oszczędzam bardzo by nie było nawrotu :)

Super wieści dziś... Gratuluje wszystkim

Dobranoc ja tez sie zegnam moze znajde cos w tv. Poleze odpoczne a na pocieszenie przynioslam sobie z ogrodu kg truskawek:-DJednak jakis plus posiadania ogrodka jest;-)

reklama
hej dziewczyny:-D
wszystko skonczone.... az mi lzej na sumieniu:-D:-D:-D
jak czytalam zaleglosci tak sie usmialam.... a ja myslalam ze tylko ja mam zanniki mozgu:-D:-D:-D:-D:-D
ale to juz nasz dodatek do ciazy:-D:-D:-D
ja dzis wypuscilam garnek z reki z wrzatkiem i sobie reke sparzylam:baffled:
wszystko mi dzis lecialo.... potem mnie obserwowali w kuchni:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry