Deli tyle dobrego bo u mnie z humorem kiepskoCześć dziewczynki...
U mnie też szaro, ale humorek mam pierwsza klasa![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Deli tyle dobrego bo u mnie z humorem kiepskoCześć dziewczynki...
U mnie też szaro, ale humorek mam pierwsza klasa![]()

… lodówce!!!! Co jakiś czas go wyciągałam żeby nakarmić, ale nie chciał jeść a ja i tak miałam mało pokarmu. Zorientowałam się w tym śnie, że lodówka to nie najlepsze miejsce dla noworodka
, i jak go wyjęłam, to był bardzo zimny… więc zaczęłam go ogrzewać i karmić na siłę… i wiecie… udało mi się go uratować… 
ale obudziłam się spocona i przerażona, jak mogłam być tak wyrodną matka i takie zagrożenie dla dziecka powodować…. aż się popłakałam....ja mam 2 kupony rabatowe do smyka 20% zniżki i zastanawiam się co mogłabym kupić w tym drogim sklepie!!!!!!!!!
i mam nadzieję, że Oliwia już będzie i cosik zakupie, bo teraz już nie mam co brać, bo mam wszystko jak na razie z ciuszków dla niej :-).Deli tyle dobrego bo u mnie z humorem kiepsko![]()
ja od 2 dni czuje to samo, zwiąkszyłam sobie dawkę fenoterolu ale zadnej zmiany nie widzę więc może to nie wina macicy?!Matko dziewczyny jakie sny
A mi brzuszek co chwila strasznie twardnieje jak kamien:-(
Gosia to coś jest na rzeczy bo ja mojej małej w śniegu szukałam.dzień dobry
No to ja też opowiem mój dzisiejszy sen…
Śniło mi się, że urodziłam (miałam cesarkę) w karetce pogotowia w drodze do szpitala. I nie był to szpital na żelaznej… Wróciłam z dzieckiem do domu tego samego dnia i trzymałam go w takim chyba drewnianym rożku….w ….. uwaga, uwaga…… lodówce!!!! Co jakiś czas go wyciągałam żeby nakarmić, ale nie chciał jeść a ja i tak miałam mało pokarmu. Zorientowałam się w tym śnie, że lodówka to nie najlepsze miejsce dla noworodka
, i jak go wyjęłam, to był bardzo zimny… więc zaczęłam go ogrzewać i karmić na siłę… i wiecie… udało mi się go uratować…
ale obudziłam się spocona i przerażona, jak mogłam być tak wyrodną matka i takie zagrożenie dla dziecka powodować…. aż się popłakałam....
jakiś koszmar!

.Jak poszłam z matką do apteki to ona mi powiedział ,że popilnuje małego a ja mam iśc zrobić zakupy.Jak wyszłam i zobaczyłam ,że ich nie mam to se pomyslałam :wiedziałam ,że ta stara pi...a mi go zabierze,obleciałam z obłędem w oczach aptekę ,patrzę a ona na murku z boku se siadła .Była zdziwiona ,że mam taki obłęd w oczach ,ale oczywiście nic jej nie powiedziałam
MIka my przy Małej zużyliśmy 3 karuzeleSmyk ma różne ceny, trzeba trafic na promocję lub wyprzedaż, rozglądałam sie za karuzelą do łóżeczka i powiem szczerze, że jak zobaczyłam ceny, a mam juz porównanie z innymi i z allegro to ze zdziwienia aż oczy przecierałamna allegro o połowę tansze...
![]()
bo w jednej pękł pałąk w drugiej poszła spręzynka w pozytywce, pierwszą kupiłam za 90zł a juz trzecią w zwykłym sklepie za 28zł
więc teraz tez kupię najtańszą i zwykłą oczywiscie z plastikowymi zabawkami