• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzień dobry

No to ja też opowiem mój dzisiejszy sen…
Śniło mi się, że urodziłam (miałam cesarkę) w karetce pogotowia w drodze do szpitala. I nie był to szpital na żelaznej… Wróciłam z dzieckiem do domu tego samego dnia i trzymałam go w takim chyba drewnianym rożku….w ….. uwaga, uwaga…:szok::szok:… lodówce!!!! Co jakiś czas go wyciągałam żeby nakarmić, ale nie chciał jeść a ja i tak miałam mało pokarmu. Zorientowałam się w tym śnie, że lodówka to nie najlepsze miejsce dla noworodka:cool:, i jak go wyjęłam, to był bardzo zimny… więc zaczęłam go ogrzewać i karmić na siłę… i wiecie… udało mi się go uratować… :tak::tak:ale obudziłam się spocona i przerażona, jak mogłam być tak wyrodną matka i takie zagrożenie dla dziecka powodować…. aż się popłakałam....
jakiś koszmar!

ja mam 2 kupony rabatowe do smyka 20% zniżki i zastanawiam się co mogłabym kupić w tym drogim sklepie!!!!!!!!!

Wcale nie drogi... teraz dodatkowo są obniżki i ceny nie powalają :-)
Ja lubię ten sklep i troszkę rzeczy tam kupiłam, a jak idę do jakiegoś dzieciaczka na urodziny czy coś to zawsze tam kupuje :-)

Też miałam 2 kupony i został mi jeden do 31.07 muszę z niego skorzystać :tak: i mam nadzieję, że Oliwia już będzie i cosik zakupie, bo teraz już nie mam co brać, bo mam wszystko jak na razie z ciuszków dla niej :-).

Deli tyle dobrego bo u mnie z humorem kiepsko:zawstydzona/y:

U mnie dlatego dobry, bo przespałam cała noc i pupa nie boli :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Deli prezenty to ja tez tam kupuje:-) wiadomo marka robi swoje.

w takim razie muszę się tam wybrać, może dla noworodka też coś wypatrzę bo nigdy nie oglądałam tam ubrań i zabawek dla dzieci poniżej roku

Smyk ma różne ceny, trzeba trafic na promocję lub wyprzedaż, rozglądałam sie za karuzelą do łóżeczka i powiem szczerze, że jak zobaczyłam ceny, a mam juz porównanie z innymi i z allegro to ze zdziwienia aż oczy przecierałam:szok::szok::szok: na allegro o połowę tansze...:szok:

dzień dobry

No to ja też opowiem mój dzisiejszy sen…
Śniło mi się, że urodziłam (miałam cesarkę) w karetce pogotowia w drodze do szpitala. I nie był to szpital na żelaznej… Wróciłam z dzieckiem do domu tego samego dnia i trzymałam go w takim chyba drewnianym rożku….w ….. uwaga, uwaga…:szok::szok:… lodówce!!!! Co jakiś czas go wyciągałam żeby nakarmić, ale nie chciał jeść a ja i tak miałam mało pokarmu. Zorientowałam się w tym śnie, że lodówka to nie najlepsze miejsce dla noworodka:cool:, i jak go wyjęłam, to był bardzo zimny… więc zaczęłam go ogrzewać i karmić na siłę… i wiecie… udało mi się go uratować… :tak::tak:ale obudziłam się spocona i przerażona, jak mogłam być tak wyrodną matka i takie zagrożenie dla dziecka powodować…. aż się popłakałam....
jakiś koszmar!
Gosia to coś jest na rzeczy bo ja mojej małej w śniegu szukałam. :szok:

Te głupie sny to wina hormonów,ja jak urodziłam syna to wydawało mi się ,że każdy mi go chce ukraść:-p.Jak poszłam z matką do apteki to ona mi powiedział ,że popilnuje małego a ja mam iśc zrobić zakupy.Jak wyszłam i zobaczyłam ,że ich nie mam to se pomyslałam :wiedziałam ,że ta stara pi...a mi go zabierze,obleciałam z obłędem w oczach aptekę ,patrzę a ona na murku z boku se siadła .Była zdziwiona ,że mam taki obłęd w oczach ,ale oczywiście nic jej nie powiedziałam
Innym razem oczywiście małego karmiłam w nocy w naszym łóżku ,jak się najadł to go odnosiłam do łóżeczka i szłam spać .Wtedy śniło mi się ,ze on śpi z nami i włśnie zaplątał się cały w pościel i się dusi.Obudziłamsię i zaczęłam go szukać a mąż się pyta co ja robię a ja ,że Dominik w kołdrze zawinięty jest ,a on ,że maly spokojnie w łóżeczku lezy.
Takie figle miałam chyba z miesiąc po porodzie .Teraz też oprócz porodu nic mi się nie śni ale potem pewnie bedzie znów to samo:baffled:

reklama
Smyk ma różne ceny, trzeba trafic na promocję lub wyprzedaż, rozglądałam sie za karuzelą do łóżeczka i powiem szczerze, że jak zobaczyłam ceny, a mam juz porównanie z innymi i z allegro to ze zdziwienia aż oczy przecierałam:szok::szok::szok: na allegro o połowę tansze...:szok:
MIka my przy Małej zużyliśmy 3 karuzele:wściekła/y: bo w jednej pękł pałąk w drugiej poszła spręzynka w pozytywce, pierwszą kupiłam za 90zł a juz trzecią w zwykłym sklepie za 28zł:tak: więc teraz tez kupię najtańszą i zwykłą oczywiscie z plastikowymi zabawkami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry