Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja szukam by miał jeszcze to: LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5+GRATIS (663188537) - Aukcje internetowe Allegro :-):-):-)oki dam znać, a ja jeszcze szukam aby u tego samego sprzedawcy kupić leżaczek FISHER-a, by za jedną przesyłką było, ale jakos kiepsko z tym![]()
wiadomo, u siebie najlepiej, ale jeszcze ciut musisz wytrzymaća ja nie czuje sie najlepiej,chodzic juz mi nie wolno,bo brzuch mocno sie spina,a że chce w domku to musze uważac
samopoczucie tez mam cały czas dołujące i mam wszystkiego dość,jednak lepiej sie czuję u siebie,

fajna zabawka, nawet nie wiedziałam że takie mająA ja szukam by miał jeszcze to: LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5+GRATIS (663188537) - Aukcje internetowe Allegro :-):-):-)

,dobrze ja nie mam takich.
.Wstyd normalnie.
.a nie podajesz jej może jagód?Piwonia lepiej ze nie wdychasz tego remontowego kurzu! wytrzymaj jeszcze troszke.
a moja Mała od wtorku ma dziwną luźną kupkę zielono czarną, na nic się nie skarży, je i pije bez zmian, podaję jej nifuroksazyd 3*dziennie i nic. chyba jutro pójdę do przychodni

żartuję, fakt lepiej sprawdzić