reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam sie i ja ;-)
u mnie slonko niesmialo wychodzi zza chmur ale... raczej nie nastawiam sie na super pogode :-(
chcialam dzis z Jaskiem wyjsc chocby na chwilke na dwor bo nam to siedzenie w domu od tygodnia wychodzi bokiem... moze sie uda ;-)

Piwonia lepiej ze nie wdychasz tego remontowego kurzu! wytrzymaj jeszcze troszke.

a moja Mała od wtorku ma dziwną luźną kupkę zielono czarną, na nic się nie skarży, je i pije bez zmian, podaję jej nifuroksazyd 3*dziennie i nic. chyba jutro pójdę do przychodni

Dzien dobry Mamy.

Moze w Polsce w koncu słoeczko zawita bo u mnie dzis go nie ma.Te sny to macie kosmiczne:szok:,dobrze ja nie mam takich.
Deli ciesze sie ze kuracja pomaga ,mi tez ale takich wiatrów jak po zelu to w życiu nie miałam:zawstydzona/y:.Wstyd normalnie.
A te zabaweczki piekne ja na razie nie kupuje bo na pewno ktos z rodziny albo znajomych małej kupi:tak:.

Piwonia lepiej ze nie wdychasz tego remontowego kurzu! wytrzymaj jeszcze troszke.

a moja Mała od wtorku ma dziwną luźną kupkę zielono czarną, na nic się nie skarży, je i pije bez zmian, podaję jej nifuroksazyd 3*dziennie i nic. chyba jutro pójdę do przychodni
a nie podajesz jej może jagód? :-D:-D:-D żartuję, fakt lepiej sprawdzić:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry