• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
MIka my przy Małej zużyliśmy 3 karuzele:wściekła/y: bo w jednej pękł pałąk w drugiej poszła spręzynka w pozytywce, pierwszą kupiłam za 90zł a juz trzecią w zwykłym sklepie za 28zł:tak: więc teraz tez kupię najtańszą i zwykłą oczywiscie z plastikowymi zabawkami
a ja właśnie odwrotnie, teraz zamierzam zainwestować w karuzelę, firmowa starcza na długo, ma gwarancje, a i potem łatwiej ją sprzedać, tak samo z leżaczkiem :tak:

Mika to tak jak zawsze zależy co chcemy kupić, jedne rzeczy będą droższe inne tańsze
Ja karuzelę też na allegro będę kupować, bo w sklepie droga. Wybraliśmy tą i szukam okazji na allegro Karuzela Rainforest K3799 FISHER-PRICE!!!! (665848415) - Aukcje internetowe Allegro :)

Sny dziewczyny macie naprawdę nieciekawe
o właśnie taką też mam zamiar zakupić :-D w smyku wczoraj widziałam ją za 282 zł szok nie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam was,strasznie mi tęskno za codziennym siedzeniem na bb i czytaniem od deski do deski,a tak to tylko na szybko coś poczytam,posprawdzam czy wszystkie jeszcze sie w miare trzymaja i musze znikac
dzieciaczki mam nadal chore i zero poprawy,jakis wstrętny wirus je dopadł,a ja powoli odliczam dni do niedzieli

A ja odpoczywam na maxa (chociaż leżenia mam dość) i na szczęście nic z brzuszkiem się nie dzieję, snów też żadnych strasznych nie mam.
Na wieczór puszczam sobie muzyczkę i wstaję z uśmiechem na ustach :))) A Mała jeszcze sobie potańczy przed snem :).

No niestety Mika w sklepie dużo drożej tak się od ponad 200 ceny zaczynają, ale smyk przesadził z 280 ;/

witam was,strasznie mi tęskno za codziennym siedzeniem na bb i czytaniem od deski do deski,a tak to tylko na szybko coś poczytam,posprawdzam czy wszystkie jeszcze sie w miare trzymaja i musze znikac
dzieciaczki mam nadal chore i zero poprawy,jakis wstrętny wirus je dopadł,a ja powoli odliczam dni do niedzieli
Piwonia a jak Ty sie czujesz? jak brzuszek?

Piwonia bardzo mi przykro z powodu dziewczynek... Trzymaj się

Mika jak znajdziesz taniej niż 135,00 to daj cynk :-) Żałuje, że nie zakupiłam miesiąc temu za 100,00:wściekła/y: ale myślałam, że jeszcze będą i mam czas szukać
.

Piwonia bardzo mi przykro z powodu dziewczynek... Trzymaj się

Mika jak znajdziesz taniej niż 135,00 to daj cynk :-) Żałuje, że nie zakupiłam miesiąc temu za 100,00:wściekła/y: ale myślałam, że jeszcze będą i mam czas szukać
.
oki dam znać, a ja jeszcze szukam aby u tego samego sprzedawcy kupić leżaczek FISHER-a, by za jedną przesyłką było, ale jakos kiepsko z tym :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry