• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam a u mnie w konicu jest czym oddychac:-),chyba słonko do Was powedrowało.

I posze dziewczyny trzymajcie nogi zacisniete, chociarz te pare tygodni.Musi byc dobrze tyle wytrwałysmy.

Od przyszlego tygodnia w tchibo beda sliczne rzeczy... Juz sie czaje na posciel i zabawki..
Tchibo.de: Babykleidung, Möbel & Spielzeug für Ihren Nachwuchs

..albo zamowie jeszcze przez net, bo mnie kusi od rana:-):-D, a poza tym sie boje, ze wykupia:-(
No faktucznie fajne ,ciekawe ile z tych rzeczy znajdzie się u nas;-).Na śmierć zapomniałam mój mąż ma dzis urodziny, wchodze sobie przed chwilą na NK i czytam właśnie tą widomość.Kurcze a ja nic nie mam i jest uziemiona dziś:-)

Przygotuj jego ulubiony obiadek, zaaranzuj fajnie stol.. jakies swieczki platki kwiatow olejek zapachowy gdzies w tle niech sie ulatnia.. obwiaz brzuszek czerwona wstazka, na przodzie zawiaz w kokarde.. i pownien byc happy;-):-D

Dzień Dobry :)
dziewczyny to ja też wam chętnie oddam słonko - ja jak kest słonecznie czuje sie okropnie - słabo mi itd...

Troche się martwię, kolejna noc ze skurczami - tak, że się budziłam. Na noc wzięłam no-spę. Tak mnie ciągnęło dołem brzucha... nie bardzo wiem co robić. Wizytę mam dopiero 13-tego. Młody rusza się normalnie, teraz mi to przeszło - bóle nachodza mnie wieczorem....

A tu jeszcze takie wieści o ANI i ADZE - trzymajcie się dziewczynki! Jeszcze troszkę w dwupaku...

No faktucznie fajne ,ciekawe ile z tych rzeczy znajdzie się u nas;-).Na śmierć zapomniałam mój mąż ma dzis urodziny, wchodze sobie przed chwilą na NK i czytam właśnie tą widomość.Kurcze a ja nic nie mam i jest uziemiona dziś:-)

Ja juz sprawdziłam - jest polski sklep internetowy Tchibo i jest to samo :)

Ostatnia edycja:
Przygotuj jego ulubiony obiadek, zaaranzuj fajnie stol.. jakies swieczki platki kwiatow olejek zapachowy gdzies w tle niech sie ulatnia.. obwiaz brzuszek czerwona wstazka, na przodzie zawiaz w kokarde.. i pownien byc happy;-):-D
Z tym obiadkiem mam tak ,że są pierogi ruskie ,które ona sam wczoraj ulepił hihihihi.Ale to nic dzis zaworzę małego do dziadka to wieczorek wyjdziemy do jego ulubionej knajpy i powinno byc ok:-)

reklama
okay, ja tez uciekam... prysznic.. wloski.. makijaz- troche mi to zajmie. A jeszcze z psiakiem musze wyjsc.
Pozdrawiam cieplutko! Sobie zycze chmur i co sie okazuje, co niektorym tez zachmurzonego nieba:-) a reszcie slonka, slonka i jeszcze raz slonka!
Zdrowo sie trzymajcie!!!! Papy i do jutra moze, jak sie wyrobie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry