Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jaka jest jego ulubiona knajpa?;-)Z tym obiadkiem mam tak ,że są pierogi ruskie ,które ona sam wczoraj ulepił hihihihi.Ale to nic dzis zaworzę małego do dziadka to wieczorek wyjdziemy do jego ulubionej knajpy i powinno byc ok:-)
Dziękuje w imieniu męża,ja do tej pory byłam blondynką ,ale odkąd zaszłam w ciąże robię sobie brąz taka jasna czekoladka ( mleczna może tak) .Tylko jak byłam pierwszy raz zafarbować z tego blondu włosy to mi fryzjerka doradziła ciemniejszy odcień ,zeby nie zmyła się po tyg.Po czym doszłam do wniosku ,ze za ciemne mi zrobiła i teraz co jest to daje mi jeśniejszy kolor a w sklepie nie będę wiedziała jaki odcień mam wybrać.Zresztą zobacze jeszcze jak to w praniu wyjdzie może faktycznie nie pójdę do fryzjera na farbe tylko na strzyżenie i po sprawie .A kudły jakie wyjdą takie wyjdą byle odrostów widac nie było i już:-)Chogata to wszystkiego dobrego dla męża:-) moja siostra tez ma dzis urodziny-47
do fryzjera na farbe byłam chyba raz w zyciu a tak to co 5tyg sama farbuje;-) teraz na topie u mnie "ciemna purpura" za tydzien sobie zrobie przed wyjazdem na urlop:-)
Biegamy na zmianę do chińskiej albo do greckiej tawerny.Zobaczymy co dziś sobie wybierzeA jaka jest jego ulubiona knajpa?;-)

a jak sie czujeszWitam się dziewczynki. My jeszcze w dwupaku. I też w pracy!