reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Chogata to wszystkiego dobrego dla męża:-) moja siostra tez ma dzis urodziny-47:szok::szok:
do fryzjera na farbe byłam chyba raz w zyciu a tak to co 5tyg sama farbuje;-) teraz na topie u mnie "ciemna purpura" za tydzien sobie zrobie przed wyjazdem na urlop:-)

reklama
Chogata to wszystkiego dobrego dla męża:-) moja siostra tez ma dzis urodziny-47:szok::szok:
do fryzjera na farbe byłam chyba raz w zyciu a tak to co 5tyg sama farbuje;-) teraz na topie u mnie "ciemna purpura" za tydzien sobie zrobie przed wyjazdem na urlop:-)
Dziękuje w imieniu męża,ja do tej pory byłam blondynką ,ale odkąd zaszłam w ciąże robię sobie brąz taka jasna czekoladka ( mleczna może tak) .Tylko jak byłam pierwszy raz zafarbować z tego blondu włosy to mi fryzjerka doradziła ciemniejszy odcień ,zeby nie zmyła się po tyg.Po czym doszłam do wniosku ,ze za ciemne mi zrobiła i teraz co jest to daje mi jeśniejszy kolor a w sklepie nie będę wiedziała jaki odcień mam wybrać.Zresztą zobacze jeszcze jak to w praniu wyjdzie może faktycznie nie pójdę do fryzjera na farbe tylko na strzyżenie i po sprawie .A kudły jakie wyjdą takie wyjdą byle odrostów widac nie było i już:-)

A jaka jest jego ulubiona knajpa?;-)
Biegamy na zmianę do chińskiej albo do greckiej tawerny.Zobaczymy co dziś sobie wybierze:tak:
kurcze coś kot jest na mnie obrażony już drugi dzień a nic mu nie zrobiłam nawet nie nakrzyczałam .Może to ta pogoda na niego też działa :-((((((((((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie z pracy, wciagam wlasnie kanapeczki z dzemem truskawkowym robionym przez tescia - pychotka :-D

u mnie ladna pogoda - chmurki na zmiane ze sloneczkiem i nie za goraco, ale co z tego skoro i tak z tej pogody nie skorzystam :baffled:

Ania i Aga trzymajcie sie jeszcze przez pare tyg :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry