reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ooooooooo to mi podsunęłaś pomysł na jedzonko!!!!! tylko z skąd ja wezme grzybki:dry: wszystkie już zjedzone trzeba czekać na świeże a u nas już ludzie chodzą do lasu i coś tam przynoszą,wczoraj widziałam na rynku jak kozaki i prawdziwki sprzedawali:tak:
a wczoraj u nas w sklepie były świeże, tylko jak zobaczyłam cene, to mi sie odechciało, 50zł/kg :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
uuuuuuuu Mika to sporo!!!!Mam nadzieje że będzie dużo grzybków bo bym zjadła takie duszone z cebulką mmmmmm
A jak będziemy karmić to można takie grzybki smażone jeść:baffled::confused:??

Ja uciekam,troszkę poleżeć.PAPAPA

Ostatnia edycja:
uuuuuuuu Mika to sporo!!!!Mam nadzieje że będzie dużo grzybków bo bym zjadła takie duszone z cebulką mmmmmm
A jak będziemy karmić to można takie grzybki smażone jeść:baffled::confused:??

Ja uciekam,troszkę poleżeć.PAPAPA
chyba tak, nie znam żadnych przeciw wskazań ;-)

kurcze te suwaczki bb chyba coś źle pokazują, nawalają...

Ostatnia edycja:
Mowilam ze dzis felerny dzien wlasnie sie dowiedzialam ze zaklad meza tu w Polsce wlasnie oglosil upadlosc:szok::szok:No a w poniedzialek mial sie stamtad zwolnic, gdyby to zrobil nici by byly z odprawy:tak:Jakze sie teraz nie cieszyc ze pracuje za granica:tak::tak:

reklama
Kasiu widzisz kasa się przyda w sam raz! ciekawe jak długo będziecie czakać na te odprawę.

Starszy od dzis jest pełnoprawnym licealistom (sportowym):-)
Udało mi się dodzwonić do Sredniaczka nad morze, po 5 dniach jest mu tam dobrze:-) wczoraj tylko płakał bo rozmawiali z chłopakami o zmarłych a jemu przypomniał się zmarły tata i dziadek:-(
popłakałam się sama jak z nim skonczyłam rozmawiać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry