reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kuzynka poprasowała i mam już wszystko zrobione dla Małej :)
Teraz tylko mebelki zamówić i wózek :) czyli za miesiąc Mała się może pojawić na świecie :)

Siedzę już coraz dłużej na popie, ale oszczędzam się jak tylko mogę, by przypadkiem nawrotu nie było :).
Kasiu no to super... Trzymam kciuki by szybko wypłacili :)

Rozmowy wieczorne na kolonii jak ja to lubiłam i wywoływanie duchów :)
Chociaż jakbym przeżyła tyle co twój mały Sempe to raczej bym nie rozmawiała...

A wiec mam info od Aniaso nie jest za dobrze szyjka znow sie skrocila ma juz tylko 12mm. Zostawili ja dalej w szpitalu narazie do poniedzialku, oby dalej sie nie skracala:tak:Macie wielkie buziaki od niej i mam przekazac ze rodzic jeszcze nie zamierza:dry:

Co za dzień, faktycznie... :baffled: mam nadzieję że Aniaso też pozaciska nogi i szyjka już się nie będzie skracać :dry:
Kasia jak będziesz pisac to uściskaj od nas mocno :tak: niech się trzyma dzielnie!

witam,
ja tez po pracy i tez sie baaaaaaardzo ciesze ze weekend sie zaczal:tak:
niepokojace wiesci o Anasio, ale wczoraj bardzo narzekala na skurcze wiec dobrze ze juz jest pod opieka! Trzymaj sie kobieto!

reklama
Kurcze dziewczyny - co się dziej!!! trzymam kciuki za obie Anie i Agę aby jeszcze wytrzymały - no chociaż ze 3 tyg!!! mi troche śluzu zaczeło odchodzić 10 dni przed porodem - takie plamienie...więc może Aneczka jeszcze trochę to potrwa - mam nadzieje!!! zrszta chyba z tego co pamiętam nasze połozna mówiła że przy kolejnych ciażach odchodzi zazwyczaj wczesniej a przy pierwszej moze i w trakcie porodu - no ale to "zazwyczaj" to różnie bywa...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry