• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dobranoc dziewczyny :)

Również trzymam kciuki za Anie
Kasiu no to jutro chłopcy szaleć z tatą będą, a ty w końcu troszkę odpoczniesz.
Cieszę się że mąż wraca choć na trochę :).

A ja się pochwalę, że już się czuje można powiedzieć rewelacyjnie :) został jeden mały, ale daje sobie z nim radę i coraz dłużej i częściej siedzę :).

reklama
Dobranoc dziewczyny :)

Również trzymam kciuki za Anie
Kasiu no to jutro chłopcy szaleć z tatą będą, a ty w końcu troszkę odpoczniesz.
Cieszę się że mąż wraca choć na trochę :).

A ja się pochwalę, że już się czuje można powiedzieć rewelacyjnie :) został jeden mały, ale daje sobie z nim radę i coraz dłużej i częściej siedzę :).
Super ze te cholerstwa Ci "odpuscily":tak:

Witam się z rana spać cos nie mogę.U mnie od rana duchota nieziemska i pewnie dlatego garuje już od 5.Ale cóż wpadnę jak bedzie nas więcej ,bo nie będę pisać monologów:zawstydzona/y:

dzień dobry ja też juz na nogach. Dziś jedziemy do duzego miasta, a potem do znajomych którzy wrócili z Hiszpanii, więc pewnie dopiero późnym wieczorkiem zajrzę.
Kasia juz pewnie śpi sobie smacznie z mężem( jak im dzieci dadzą pospać).
czy ja przypadkiem jutro nie zaczynam 9-tego miesiąca? czy liczy sie dopiero za tydzień?

Ostatnia edycja:
wszystkie jeszcze śpią smacznie ;-)

a ja na 10 do szkoły rodzenia (mam nadzieję, że to ostatnie zajęcia, bo mam już dość zajmowania połowy niedzieli!) a przedtem muszę zrobić śniadanko dla mojego męża... dzisiaj jajecznica z kurkami, które wczoraj zbieraliśmy w lesie! mniam, moja ulubiona!!! Muszę się najeść zanim Młody przyjdzie na świat, bo przecież nie będę go katować grzybami w mojej diecie... :-D a teraz jeszcze chyba tak bardzo mu nie przeszkadzają :-D

Witam rankiem :-)

Mnie dziś też się zbudziło ok 7 ale jeszcze leżałam i się przeciągałam :))

Gosia, ale mi narobiłaś smaka tą jajecznicą z grzybami :wściekła/y: a skąd ja grzyby wezme :wściekła/y: normalnie ślinotoku dostałam :-p

Witam niedzielnie...
Ja ledwo żyję, miałam ciężką noc, nad ranem mnie dopadły takie skurcze, że myslałam że pojade w ślady Aneczki, wzięłam nospe (po raz pierwszy w tej ciązy) i troszke przeszło, ale teraz boli znów, choć ciutke mniej :baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry